MSI GTX 1080 Ti Seahawk 1000 TL Custom Sıvı Soğutma Kurmak

Bence yapmayın. Öyle hemen yanmaz veya zarar görmeyebilir ancak daha yeni kullanılan elektronik donanımlar her zaman daha fazla ısınır, belli bir kullanım sonrası aşamaya geldikten sonra da normal ısıyla devam ederler. Zaten siz kartı yük altına sokmasanız bile o yine de en azında size görüntü sunmak için işlem yapacak ve bu işlem sonrası GPU da vRAM'ler de ısınacak. Yani biraz riskli iş.

O zaman sıvı soğutmayı kurana kadar bekleyeceğim riske atmaya gerek yok. Teşekkürler hocam.

Gtx 1060 kartım Windows'u ilk kurduğumda fanlarını hiç çalıştırmamıştı, oyun açmadığım sürece. Bu da demek oluyor ki 60 dereceyi hiç geçmedi. Ama duyduğum kadarıyla 1080ti modelinin fanları her zaman çalışıyormuş düşük devirde olsa bile. Windows kurulumu 10 dakika en fazla zaten risk etmeye değmez gibi ama heyecanınızı az çok tahmin edebiliyorum :)

Gtx 1060 kartım Windows'u ilk kurduğumda fanlarını hiç çalıştırmamıştı, oyun açmadığım sürece. Bu da demek oluyor ki 60 dereceyi hiç geçmedi. Ama duyduğum kadarıyla 1080ti modelinin fanları her zaman çalışıyormuş düşük devirde olsa bile. Windows kurulumu 10 dakika en fazla zaten risk etmeye değmez gibi ama heyecanınızı az çok tahmin edebiliyorum :)

Evet heyecan var cidden ayağımın altındaki 1080 Ti yazısını gördükçe kanım kuduruyor :ROFL:.

XSPC’den mail geldi arkadaşlar. Gelecek haftanın başında gelmesi planlanıyormuş. Harika bir haber benim için, içimde kalmayacak ah keşke XSPC olanı alsaydım diye :).

Dosya Ekleri

• IMG_3504.JPG
    IMG_3504.JPG
    105,9 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
Tekrardan merhabalar arkadaşlar.

Erkan hocamın yardımıyla topladığımız parçaları sipariş etmiş bulunuyorum. Pompa vaat ettikleri gibi stoklara yeniden girdi fakat V2 versiyonu.

67$ vergiyi düşmeleri için müşteri hizmetleriyle yaklaşık 1 saat konuştum fakat vergiyi düşürme yetkilerinin olmadığını, sadece 1 kereye mahsus 17$’lık kargo ücretini düşebileceklerini söylediler ben de tabii ki kabul ettim. En azından kargoyu kurtardık :ROFL:.

Montaj sürecinde görüşmek üzere :).
Screenshot_46.png

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun. Sıvı soğutma gerçekten emek isteyen bir iş. Her üst düzel kullanıcının aklının bir köşesinde olan bir soğutma. Şuan için sıvı soğutmaya geçecek derecede parçalar kullanmıyorum ama ileride geçiş yaparsam ki muhtemelen yapacağım ve aklımın köşesinde hep masaiçi camlı ve sıvı soğutmalı düşüncesi var. Bakalım zamanla nasıl olacak.

Bekliyoruz. Montajını da bir video şeklinde koyarsan güzel olur.
Montaj sürecini video şeklinde koymayı ben de çok isterim hatta gönül isterdi ki yeni sistemimle renderlayayım videoyu :) fakat inanın en ufak bir fikrim yok montaj konusunda. Bu yüzden erkan abinin yardımıyla yol izleyeceğim.

Güncel durumu ileteyim istedim.

Amazondan almış olduğum ürünler istanbula ulaşmış fakat gümrükten dolayı bir gecikme yaşanıyor bir süredir. Yakında teslim edilmesini umuyorum.
IMG_3609.JPG

Modifiyemalzemecisi.com’dan da; Hortum, saf su, renkledirici ve canlı oluşumunu engelleyen sıvı ve rahat sıvı dolum şişesi aldım.
IMG_3610.JPG

Erkan abi bir sorum var. Modifiyemalzemecisi’nden almam gereken sıvı hakkında görüşürken yaptığım sistemi anlattım, konun linkini attım ve bana bir soru iletti zaten sizle de daha önce satış yaptığını ve muhabbetiniz olduğunu iletti. Şunu sordu: “Barb rakor kullanacaksınız bunun için kelepçe ya da klips tarzı parçalar buldunuz mu?” dedi. Ben de almam gereken parçaların bu olduğu söylendi dedim. Kelepçe ya da plastik klipsiz sıkıntı olabileceğini söyledi ve size sorarsam daha sağlıklı yanıt vereceğinizi söyledi. @er36po

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı