MSI GTX 1660 Ti Gaming X vs Asus ROG Strix GTX 1660 Ti OC

ErenAlkus1

Centipat
2 haftaya sistem toplayacağım her parça tamam ama ekran kartın noktasında kararsız kaldım. Bu işi bilen abilerime sesleniyorum. Hangisi?
  • MSİ 1660 Ti Gaming X
  • Yoksa ASUS ROG STRIX 1660 Ti OC Edition

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS'ta 0db fan özelliği var, %50 nin üstünde çalıştığını duymadım henüz. Fazlasıyla sessiz.
MSI'da da var o özellik. Asus sesli çalışıyor demedim. Daha sessiz bir ortam için MSI dedim.
Ayrıca %50'de değil. 55 dereceye kadar çalışmıyor fanlar. Bendeki Dual modeli 75 dereceyi gördüğünde fanlar %70'e çıkıp kasa içinde F16 uçuruyor sağolsunlar. Afterburnerden en fazla %50 ayarladım sessizleşti.

Mining yaptığım dönemde Asus strix kartlar MSI Gaming X kartlardan yük altında 10 derece düşük çalışıyordu ve Asus'un saat hızı daha iyiydi. Asus alırsan OC yapabilirsin ama kart zaten OC versiyonu olduğu için pek bir artış olmaz sanırım.
İkisi de iyi, ikisi de alınır.

Mining yaptığım dönemde Asus strix kartlar MSI Gaming X kartlardan yük altında 10 derece düşük çalışıyordu ve Asus'un saat hızı daha iyiydi. Asus alırsan OC yapabilirsin ama kart zaten OC versiyonu olduğu için pek bir artış olmaz sanırım.

1080p Gaming de hangisi daha yüksek performans verir ryzen 5 ile

1080p Gaming de hangisi daha yüksek performans verir ryzen 5 ile
1080P'de en iyi performansı Intel'in K serisi işlemcileri ile alırsın. FPS ekran kartına bağlı ama 1080P'de işlemcinin tek çekirdek gücünün de fazla olması gerekiyor.
Bu kartlarla hemen hemen aynı FPS'leri alırsın 1-2 FPS dışında fark olacağını sanmıyorum.
Asus şu an indirimde sanırım 2350 TL trendyol'da onu alabilirsin. Gaming X 100 TL daha pahalı ortalama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı