S
Simo Hayha
Ziyaretçi
Taş patlasın kaç fps fark olur ki ? 
Stabilite de önemlidir...
Ben de MSI GTX 770 Twin Frozr var. Boşta 30 derece falan bir de bu sıcaklığı etkileyen kasa unsuru var onu unutmayalım.Taş patlasın kaç fps fark olur ki ?
Peki ya siz MSI mı alırdınız yoksa Zotac mı?Ulaş Alyıldız dedi:Haklısın da 7 derecede az bir rakam değil.![]()
Daha yavaş olmuyor ne demek istediğimi anlatamamışım benim hatam kusura bakma.Bellek hızı daha hızlı olunca oyunlarda nasıl daha yavaş olabilir ki?
Ben doğru okuyamamışım sen kusura bakma.Daha yavaş olmuyor ne demek istediğimi anlatamamışım benim hatam kusura bakma.Oyunlarda biraz daha performanslı oluyor Zotac.
Dediğim gibi ses sorunu var fanları kullanıcıları rahatsız ediyor.Ben doğru okuyamamışım sen kusura bakma.Daha performanslıysa neden herkes onu almıyor merak ettim?
Ben MSI GTX 770 aldım acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum?Dediğim gibi ses sorunu var fanları kullanıcıları rahatsız ediyor.
Hayır niye değiştiriyorsun? Performans bakımından diyorsan arada dağlar kadar fark yok. Her türlü iyisini yapmışsın değiştirmene gerek yok keyfini çıkar. Ben de alacak olsam MSI alırdım.Ben Msi gtx 770 aldım acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.