MSI GTX 960 4 GB overclock

@Ömer Faruk Yazıcı Evet. Ama o değer sizde farklı çıkabilir. Test etmeden kafanıza göre yükseltmeyin. Programı buradan indirebilirsiniz. Linke tıkladığınızda indirme otomatik olarak gerçekleşecek.

 
@Ömer Faruk Yazıcı evet. Ama o değer sizde farklı çıkabilir. Test etmeden kafanıza göre yükseltmeyin. Programı buradan indirebilirsiniz. Linke tıkladığınızda indirme otomatik olarak gerçekleşecek.


1620939687909.png


Sol üsteki simge yok sebebi nedir acaba?
Sayın Recep Baltaş yardımcı olabilir misin?
@Recep Baltaş.
 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1022400

Sol üsteki simge yok sebebi nedir acaba?
Sayın Recep Baltaş yardımcı olabilir misin?
@Recep Baltaş.

GTX 10, GTX 16 ve RTX serisi içinmiş bu OC scanner sanırım. Kusura bakmayın yeni öğrendim ben de. O halde yavaş yavaş arttıra arttıra stabil değeri bulmanız gerekiyor. Test için heaven benchmark 4.0 tavsiye ederim. Core Clock'u fazla verdiğinizde yük testindeyken donar ve programı kapatır, Memory Clock'u fazla verdiğinizde ise görüntüde bozulmalar meydana gelir. Core clock +20 MHz, Memory clock +60 MHz civarı arttıra arttıra stabil değeri bulabilirsiniz.

 
GTX 1000 ve RTX serisi içinmiş bu OC scanner sanırım. Kusura bakmayın yeni öğrendim ben de. O halde yavaş yavaş arttıra arttıra stabil değeri bulmanız gerekiyor. Test için heaven benchmark 4.0 tavsiye ederim. Core Clock'u fazla verdiğinizde yük testindeyken donar ve programı kapatır, Memory Clock'u fazla verdiğinizde ise görüntüde bozulmalar meydana gelir. Core clock +20 MHz, Memory clock +60 MHz civarı arttıra arttıra stabil değeri bulabilirsiniz.


Şimdi şöyle bir sıkıntı yaşadım Core clocku artırdığımda kabul ediyor yani yanda değeler yükseliyor ama Memory clock olunca artmıyor uygula dediğim halde.
 
Startup'un altında Windows logosu var ona tıklayın. Bir de öyle deneyin.

Gerekli denemeleri yaptım ve en stabil overclock olarak bunu buldum isteklerimide karşıladı.

1621846040776.png

Fakat kafamda bazı sorular var en üsteki mv değerini 20 yaptım internette eğer güç kaynağınız 750 Watt ise 30 yapabilirsiniz diyordu yapan arkadaş ben coreclocku 200 ve üstüne çıkarınca stabil olmuyor acaba bu üsteki değeri 30 yapsam stabil olur mu?
Not: Oyundan oynu fark ediyorda 20 ile 10 FPS fark etti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı