MSI GTX 970 Coil Whine sorunu garanti kapsamında mı?

Luchnik

Megapat
Makaleler
1
Yer
Star City
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Merhabalar aklıma takılan bir kaç şey var.
Msi Gtx 970 almayı düşünüyorum, fakat coil whine sorunu çıkarsa msi ilgilenmeyecek mi ?
Sattığı malın arkasında durup ayıplı mal olarak kabul edip iade/birebir değişim yapmayacak mı ?
@Silinen üye @Recep Baltaş

Vatan'dan alırsan 1 hafta içinde koşulsuz değiştirme var diye biliyorum. Şayet Vatan'dan alırsan bir benchmark testi yaparsın baktın ses çok rahatsız ediyor, 1 hafta içinde koşulsuz değiştirirsin. Eğer 1 haftayı geçerse garantiye yolarsın, belki kart değişir ama o zamanda 10-20 gün serviste kalır.

@Mete KARATAŞ İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. MSI çok satıldığı için sizde 'MSI'da CW çok' gibi bir algı oluşabilir. Ayrıca CW sorunu nVidia'dan kaynaklı bir sorundur. GTX 960'ı erteleyip, sorunu çözdüler, CW'yi hallettiler.

@Caner DALKILIÇ Ayrıca ZOTAC'ı "sorunsuz" diye nitelendirmek diğer kart üreticilerine hakaret gibi olur.

@Mete KARATAŞ İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. MSI çok satıldığı için sizde 'MSI'da CW çok' gibi bir algı oluşabilir. Ayrıca CW sorunu nVidia'dan kaynaklı bir sorundur. GTX 960'ı erteleyip, sorunu çözdüler, CW'yi hallettiler.

@Caner DALKILIÇ Ayrıca ZOTAC'ı "sorunsuz" diye nitelendirmek diğer kart üreticilerine hakaret gibi olur.

Arkadaşım CW sorunu NVIDIA(GPU) kaynaklı değil PCB kaynaklıdır. Üretici firmaların kullandıkları sıkı sarılmayan bobinlerden gelen sestir. Ben zotac ile gigabyte'da CW sorunun diğer kartlara göre daha az olduğunu kafamdan sallamıyorum. İnternette biraz araştırma yapan herkes bilebilir bunu. Biz burada sadece aldığımız kartlarda CW sorunu yaşamadığımız için şansını bu kartlardan yana deneyebilirsin diyoruz arkadaşa.

Kusura bakmayın ceza almışım.
Marka takıntım yok herhangi bir marka alabilirim fakat fiyatı çok iyi olduğundan msi almayı düşünüyorum.
Birde 150 liraya varan para iadesi kampanyasından yararlanmak istiyorum.
Şimdi coil whine sorunu garanti kapsamına girer mi kesin bileniniz yok mu ?
www.sinerji.gen.tr: MSI GTX970 GAMING 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDMI DP  1.197,90 TL

Vatan'dan alırsan 1 hafta içinde koşulsuz değiştirme var diye biliyorum. Şayet Vatan'dan alırsan bir benchmark testi yaparsın baktın ses çok rahatsız ediyor, 1 hafta içinde koşulsuz değiştirirsin. Eğer 1 haftayı geçerse garantiye yolarsın, belki kart değişir ama o zamanda 10-20 gün serviste kalır.
Msi servisini arayınca sorun coil whine ise biz onu sorun olarak görmüyoruz deyip yardım etmiyorlarmış doğru mudur ?

Dosya Ekleri

• Pc.JPG
    Pc.JPG
    44,4 KB · Görüntüleme: 557
Her kartta coil whine vardır. Bazılarını duyamayız, bazılarını duyabiliriz. Eğer seni rahatsız edecek düzeydeyse 15 gün bekletip değiştirirler. Ama gidipte kasaya kulağını yapıştırıp bu kartta cw var dersen o zaman 15 gün boşuna beklemiş olursun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı