MSI GTX 970 Coil Whine sorunu garanti kapsamında mı?

Luchnik

Megapat
Makaleler
1
Yer
Star City
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Merhabalar aklıma takılan bir kaç şey var.
Msi Gtx 970 almayı düşünüyorum, fakat coil whine sorunu çıkarsa msi ilgilenmeyecek mi ?
Sattığı malın arkasında durup ayıplı mal olarak kabul edip iade/birebir değişim yapmayacak mı ?
@Silinen üye @Recep Baltaş

Garantiye gönderildiği zaman testler öyle yapılıyor ama. Orda bir ses duyulmadığında sana geri gönderecekler kartını. O sese katlanacaksan açma. Ben fps tutkunu biri değilim. 60 ile 500 arasında hiçbir fark yok. Ama sen bilirsin.
Şimdi 1200 lira verip (coil whine çıkarsa) ses duymamak için dikey eşitlemeyi açacağım ?

Ses duyarsan yapabilirsin. Duymazsan yapmana da gerek yok zaten. Fps nin 60' tan fazla olması bir şey kazandırmıyor sadece bunu anlatmak istiyorum ben.
Diyelim ki yapmak istemiyorum sen hiç msi'ı arayıp bu konu hakkında danıştın mı daha önce ?
Ayıplı malı geri alıyorlar mı onu bilmek istiyorum.

Cw dediğim gibi her kartta var. Bazıları çok ses çıkartıyor. Eğer seni kulaklıkla rahatsız edecek seviyedeyse alıyorlar. Eğer çok ağır bir ses yoksa almayacaklardır. 15 gün bekleticekler ve testler uygulayacaklar. Eğer belirli bir düzeyin üstüne çıkarsa yenisini verirler. Çıkmazsa sana geri gönderirler. Kartınızda bir şey yok kullanabilirsiniz diye.

Cw dediğim gibi her kartta var. Bazıları çok ses çıkartıyor. Eğer seni kulaklıkla rahatsız edecek seviyedeyse alıyorlar. Eğer çok ağır bir ses yoksa almayacaklardır. 15 gün bekleticekler ve testler uygulayacaklar. Eğer belirli bir düzeyin üstüne çıkarsa yenisini verirler. Çıkmazsa sana geri gönderirler. Kartınızda bir şey yok kullanabilirsiniz diye.
Ses kişiden kişiye değişir göreceli bir kavram bana sesli gelen servise sessiz gelebilir. Yani mağdur kalma ihtimalim var mı ?
Msi almayayım o zaman.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gelen en yüksek ses budur. Bunun gibi geliyorsa alırlar. MSI almazsanız Evga veya Gigabyte alın. Ama videoda seste kasa açık bunuda unutmayın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    60,7 KB · Görüntüleme: 497
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı