Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
G1 Gaming sanırım Msiden daha iyi soğutma sağlıyor. Ve overlock kapasitesi daha yuksekmis.
Yani aslında Anakartta Gigabyte
Ekran Kartında Gigabyte
Ramde Corsair
Güç kaynağında Evga
Falan ekran Kartında tabi modellere gore değişiyor. Ama Gigabyte pek sorunlu mal uretmiyor. Hem 3 yıl garantisi var
Hocam ben de nacizane bilgimi ve fikrimi belirteyim. Daha soğuk olduğu doğrudur ama arkadaşlar neye dayanarak daha sessiz bir kart demiş bilemedim. 3 fanlı modellerde fanlar durmuyor sürekli çalışma halinde hızlı veya yavaş sürekli çalışıyor. G1 ve HOF gibi modeller çok başarılı olmasına rağmen fanları sürekli çalışıyor. Evga Asus ve MSI da ise fanlar 60 dereceye kadar çalışmıyor bildiğin dönmüyor Ses olarak G1 nasıl 0Db in altında olabiliyor anlamış değilim. Benim için hem ses hem performans önemliydi FTW+ aldım siz de önceliğinizi belirlerseniz ona göre davranırsınız.