MSI GTX 970 vs Gigabyte GTX 970

Ben şimdi ekran kartı hariç sistemi topladım. Şimdi, o değerler için kasayı değiştireyim mi?

Gigabyte G1 ve Evga FTW'yi tek geçerim. Gigabyte WindForce'de gayet başarılı ama C.W çıkta ihtimali G1'e göre daha yüksek diye biliyorum. Bunlara paran yetmezse Evga S.C veya Galax SOC tavsiye ederim. Galax SOC varken Msi ikinci planda kalır bence.
360 dolar bütçem var. Yurtdışından alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şimdi ekran kartı hariç sistemi topladım. Şimdi, o değerler için kasayı

360 dolar bütçem var. Yurtdışından alacağım.
75mhz için kasa değiştirmeye gerek yok. Eğer yurtdışından alacaksan Evga al. Çünkü Evga'nın global garantisi var.

Gigabyte G1 ve Evga FTW'yi tek geçerim. Gigabyte WindForce'de gayet başarılı ama C.W çıkta ihtimali G1'e göre daha yüksek diye biliyorum. Bunlara paran yetmezse Evga S.C veya Galax SOC tavsiye ederim. Galax SOC varken Msi ikinci planda kalır bence.
C.W sorunu markadan markaya değişmez. Sonuçta tüm kartları Nvidia üretiyor. Markalar sadece soğutmasını ve O.C gücünü değiştirebilir.

Dostum bence Asus GTX 970 al cunku parcalarini cok daha kaliteli ve dayanikli kullaniyorlar. Ekran karti 60 dereceye gelmeden once de fanlari calismaya baslamiyor, boylece cok sesiz bir ekran kartina sahip oluiyorsun. Ayrica aldigin urun yurt disindansa Turkiye'de garantili olucak mi mutlaka ama mutlaka bak ordan buraya geldiginde calismazsa urun sıkinti oluyor, tecrubeyle sabit.

@adn1925, nVidia sadece GPU'yu üretiyor(referans ürettikleri hariç). O.C potansiyeli GPU'nun silikon kalitesi ve kullanılan soğutucu ile alakalıdır. C.W sorunu nVidia ile ilgili değildir. Firmaların kullandığı bobinlerden kaynaklanır.

Dostum bence Asus GTX 970 al cunku parcalarini cok daha kaliteli ve dayanikli kullaniyorlar. Ekran karti 60 dereceye gelmeden once de fanlari calismaya baslamiyor, boylece cok sesiz bir ekran kartina sahip oluiyorsun. Ayrica aldigin urun yurt disindansa Turkiye'de garantili olucak mi mutlaka ama mutlaka bak ordan buraya geldiginde calismazsa urun sıkinti oluyor, tecrubeyle sabit.
MSI ekran kartında Twin Frozr V, Military Class 4, özel tasarım Torx Fan var. Bunları es geçemezsiniz. Hakkını yemeyin markanın.

3 fan daha güçlü olduğu için değil, fan devir sayısı düşsün ve sessiz olsun diye. Fana bakarak performans konusunda çıkarım yapmak doğru olmaz. Aralarında büyük farklar yok, performans için MSİ ya da sessiz olduğundan Gigabyte tercih edilebilir. Gerçi ikisi de performanslı kartlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı