MSI H310 Pro-VH Highs Sierra Reset Atma Sorunu

madaforce

Kilopat
Merhabalar. Başarılı bir hackintosh kurulumu yapmıştım Windows'un yanında kurup. Ancak tamamiyle mac'ı geçmek istedim ve iki HDD ve SSD'mi formatlayarak High Sierra kurulumu yaptım ancak hem USB'den boot ederken, hem de bootloder ile boot ederken her 5 restin 4'ünde bu sorunu alıyorum. Üst üste denedikten sonra açılıyor. Ayrıca Nvidia sürekli kapanıyor ve kendi onboard ekran kartına geçiş yapıyor. Ve bu iki hatayı alıyorum sürekli. İkisinden birisi oluyor.

Sistem özellikleri:
  • MSI H310M Pro
  • GTX1070
WhatsApp Image 2019-03-30 at 06.10.46.jpeg
WhatsApp Image 2019-03-30 at 06.10.57.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayalarım kurulum yaptığım ayarlarla aynı ayarlarda. En çok 2. görseldeki hatayı alıyorum neredeyse her reset atmamda bu oluyor neredeyse 10. denememde başarılı oluyor.
Şimdi her açılışımda açıyor ancak Nvdia ekran kartı devreye girmiyor. Inject Nvidia dedigimde açılıyor kartı görüyor ancak default ekran kartına geçiyor parçalı gözüküyor. Use web driver işaretlediğimde ise ikinci resimdeki hatayı alıyorum ve yasak işareti geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı