Msi H97 Gaming3 Windows 10 açılış logosunda işlem yapma sorunu

Murat kaş

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar. Benim anakart Msi H97 Gaming3 Windows 10 kurulu açılış ekraninda Msi logusu çıkıyor orada islem yapiyor. Önceden boyle bir sey yoktu. Nasil duzeltebiliriz? Yardimci olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil UEFİ kurulum yapmışsınız.Eskiden Legacy olarak kurduğumuz için Windows logosuyla bilgisayar açılırdı.Böyle kalması daha iyi nedeni daha hızlı bilgisayar uykuya geçer gibi bir sürü faydası var.Eğer illada ben Windows 10 logosunu istiyorum dersen Biosa girip boot menüsünden UEFİ yi Legacy olarak değiştir.

Denedim onu ama değişen bişey olmadı gine açılışta bekliyorum

Medya Aracınıza Legacy olarak Windows 10 kopyalayın.Sonra ise Windows 10 Medya aracınızı Bilgisayar önyükleme yapıp temiz kurulum yapın unutmayın UEFİ Legacy arasında UEFİ %30 daha hızlıdır.

Normalde daha hızlı olması gerekiyor ama benim bilgisayarda iyice yavaştan açılıyor siyah ekranda bekleme guc dugmesine basıyorum anakart logosunda bekleme cok oluyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı