MSI laptoplar neden eskisi kadar önerilmiyor?

Agrasyon

Decapat
3-4 sene önce fiyatlandırmalar sebepli önerilmiyordu. Şimdi fiyatları da içindeki donanıma göre gayet güzel görünüyor. Eskiden ASUS, MSI al kafan rahat olsun denirdi. Şimdilerde ise fiyatları güzel ama forumda ve başka sitelerde farklı modeller öneriliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi yok monotonlaşmış millet robotlaşmış. Hep aynı markaları öneriyor. Ben önerdim daha dün.Zaten asus önersem ısınıyor der. Hp önersen hall sensör der. Hele dell'in yüzüne kimse bakmaz nedense.

Sebebi yok monotonlaşmış millet robotlaşmış. Hep aynı markaları öneriyor. Ben önerdim daha dün.Zaten asus önersem ısınıyor der. Hp önersen hall sensör der. Hele dell'in yüzüne kimse bakmaz nedense.
Bu milletin kendi fikri yok birbirinden ne gördüyse onu yapıyor koyunlaştık. Detaycılık yok.

Kötüler. Sorunları olan modelleri niye önerelim? O fiyata daha iyi, daha sorunsuz modeller varken neden önerelim? MSI giriş seviyesinde rezalet. Üst segmentte iyi bir marka.

Sürekli olarak 44 bandına inen bir model. Kronik sorununu söyleyin öğreneyim hocam.

3-4 sene önce fiyatlandırmalar sebepli önerilmiyordu. Şimdi fiyatları da içindeki donanıma göre gayet güzel görünüyor. Eskiden ASUS, MSI al kafan rahat olsun denirdi. Şimdilerde ise fiyatları güzel ama forumda ve başka sitelerde farklı modeller öneriliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Cevaplayayım hocam. Ekonomik olarak insanların bütçesi daraldı. Çoğu marka high-end modellerini artık getirmiyor ülkeye.

İnsanlar da öneri olarak kullandığı değil, arkadaşlarının yahut kendilerinin aldığı daha düşük model laptoplar öneriyor. Mesela Victus öneriliyor ama kimseden aynı paraya bile olsa OMEN önerildiğini yahut Nitro önerilmesine rağmen Predator önerildiğini görmedim.

Sebebi yok monotonlaşmış millet robotlaşmış. Hep aynı markaları öneriyor. Ben önerdim daha dün. Zaten ASUS önersem ısınıyor der. HP önersen Hall sensör der. Hele Dell'in yüzüne kimse bakmaz nedense.

Bu milletin kendi fikri yok birbirinden ne gördüyse onu yapıyor koyunlaştık. Detaycılık yok.

Hocam fikirler ucuz değil ki. Mesela HP alıp Hall sensör sorunu yaşayacaksam ve bu öngörülüyorsa almam. ASUS'un bu F15 modelleri vardı 3-4 sene önce onlar fena ısınıyordu. Duyulduysa kimse almasın onlar da daha iyisini üretsin diye almam. Dell'i de daha dün cihaz TV'de izlerken duydum. Dell alınmaz, önermiyorum dedi. Ki güveniyorum da o kanala. Yani aslında dediğinde haksız değilsin fakat genelde Gaming laptop almak isteyen ve araştıran bir tayfa var forumda.

LOQ serilerinde adaptörlerin yetersiz olma durumu 3000 serisinde vardı. 4000 serisinde durum nedir?

LOQ serisi değil. Genellikle i5 12450HX işlemcili 170W ile gelen modellerinde görülüyor ki büyük bir sorun değil. AMD de de böyle bir şey yaşanmıyor.

Sürekli olarak 44 bandına inen bir model. Kronik sorununu söyleyin öğreneyim hocam.

Cevaplayayım hocam. Ekonomik olarak insanların bütçesi daraldı. Çoğu marka high-end modellerini artık getirmiyor ülkeye.

İnsanlar da öneri olarak kullandığı değil, arkadaşlarının yahut kendilerinin aldığı daha düşük model laptoplar öneriyor. Mesela Victus öneriliyor ama kimseden aynı paraya bile olsa Omen önerildiğini yahut Nitro önerilmesine rağmen Predator önerildiğini görmedim.

Hocam Pulse'nin o modelini bir süredir takip ediyorum 44K bandına indiğini görmedim 087xtr kodlu olanını almayı düşünüyorum indirim bekliyorum.

Bence artık markayla alma devri kapandı. Yani en azından bu devir, forumlarda takılan ve bilgi sahibi olan kişiler için kapandı. MSI diye alacak olursak aldığımız model kaliteli mi sorunlu mu sorunsuz mu onu bilmeyeceğiz. Markayla almak için o markanın tüm ürünlerinin kusursuz olması gerekiyor. Bu da mümkün olmadığı için model araştırmalarına girmek zorunda kalıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı