MSI Mag Forge 100M alınır mı?

Yer
Ankara

Bu kasa nasıl alınır mı?
Eğer kötüyse böyle büyük bir kasa önerirseniz sevinirim.
Bütçe maksimum 550 TL.

Daha 1 ay önce 101M 500 TL civarıydı yazık günah, kasaya gelince çok şık hocam.

3 fanlı model ne hikmetse saçma paralara satılıyor. Bunun yanında A-RGB modelle std RGB fana sahip model çok komik bi fiyat farkı ile satılıyor.

Geçtiğimiz günlerde HB'de yakaladım 460 TL gibi bir fiyata geldi. Bence piyasadaki Çin işi malları düşündüğümüzde fiyat/performans olarak süper bir kasa. Gerek görüntü, gerek malzeme, işçilik kalitesi, iç hacim vesaire olarak çok iyi.

Yalnız eklemek istediğim bir olumsuzluk oldu bununla ilgili, anakartın altına takılan altın sarısı "anakart ayakları" çok uyduruk yapılmış. Aynı vidalar ve aynı ayak olmasına rağmen, vidanın biri giriyor dönüyor, diğeri dönmüyor, deneme yanılma yaparak taktım. Vida içinde dönmeyince o ayak kasaya bağlı olduğu yerde dönüp yalama oldu, 1 saat boyunca onu oradan çıkarmaya uğraştım. Sonra bir diğeri ile değiştirdim ve problemsiz oturdu. Buna aman dikkat diyorum.

3 Fanlı model ne hikmetse saçma paralara satılıyor. Bunun yanında a-RGB modelle STD RGB fana sahip model çok komik bir fiyat farkı ile satılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Hb'de yakaladım 460 TL gibi bir fiyata geldi. Bence piyasadaki Çin işi malları düşündüğümüzde fiyat/performans olarak süper bir kasa. Gerek görüntü, gerek malzeme, işçilik kalitesi, iç hacim vesaire olarak çok iyi.

Yalnız eklemek istediğim bir olumsuzluk oldu bununla ilgili, anakartın altına takılan altın sarısı "anakart ayakları" çok uyduruk yapılmış. Aynı vidalar ve aynı ayak olmasına rağmen, vidanın biri giriyor dönüyor, diğeri dönmüyor, deneme yanılma yaparak taktım. Vida içinde dönmeyince o ayak kasaya bağlı olduğu yerde dönüp yalama oldu, 1 saat boyunca onu oradan çıkarmaya uğraştım. Sonra bir diğeri ile değiştirdim ve problemsiz oturdu. Buna aman dikkat diyorum.

İndirimden 500 TL'ye 101M aldim hocam ben.

Hocam ne zaman nereden aldınız yav, uzun süre aradım aradım sinir oldum, sonunda bunu alıp, aerocool 3'lü RGB set aldım, öne onları dizdim, diğerlerini de ekran kartına yönlendirecek şekilde taktım :)

Hocam ne zaman nereden aldınız yav, uzun süre aradım aradım sinir oldum, sonunda bunu alıp, Aerocool 3'lü RGB set aldım, öne onları dizdim, diğerlerini de ekran kartına yönlendirecek şekilde taktım :)

1 Ay falan oldu akkaçeden bir saticadan aldim yalan olmasin 523 TL falan dı herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı