MSI MAG256F alınır mı?

Bütçe
5000

737973

Decipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Monitör
MSI MAG256F
Bu aralar her açılan konuda bu monitörü görüyorum. Oyun ve günlük kullanım video izleme arada bir film için kullanacağım. Şu an ödeme kısmına geldim alacağım yani. Ama almadan önce bir sorayım kullanan eden varsa yorumlayabilir mi? Zaten bu fiyata başka seçenek yok gibi 1ms 180Hz gayet de yeterli. Şu anda İtopya'da güzel bir indirimde var zaten. İleride bir gün yeni bir 2K veya 4K monitör alma planımda olduğundan 2. ekran yaparım ileride.

Bu aralar her açılan konuda bu monitörü görüyorum. Oyun ve günlük kullanım video izleme arada bir film için kullanacağım. Şu an ödeme kısmına geldim alacağım yani. Ama almadan önce bir sorayım kullanan eden varsa yorumlayabilir mi? Zaten bu fiyata başka seçenek yok gibi 1ms 180Hz gayet de yeterli. Şu anda İtopya'da güzel bir indirimde var zaten. İleride bir gün yeni bir 2K veya 4K monitör alma planımda olduğundan 2. ekran yaparım ileride.

Ben indirimlerde kendisini 4300'e aldım. 3 haftaya yakında kullanıyorum. Gayet güzel monitör sadece güzel bir renk ayarı yapman gerekiyor. O ayarı yaptıktan sonrasında gerçekten çok hoş mükemmel bir monitör oluyor.

Neyse hocalarım MSI alıcam. Dediğim gibi ilerde daha iyi bir monitör alma planım olduğundan çokda iyi birşeye gerek yok şuanlık. Yeterli olucaktır bu bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı