MSI MAG256F monitör ghosting mi yapıyor?

Ozireis

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben MSI MAG 256F monitor aldım 3 ay once falan neyse monitor sanki ghosting yapıyor gibi oluyor aldığımdan beri yani GTA 5'te franklinim kafasına bakarken hem de gokyuzune ghosting var gibi duruyor. Bunun sebebi benim bilgisayarımdan olabilir mi yoksa monitörden mi? Monitoru 180 Hz de kullanıyorum ama birçoğu oyunda o kadar FPS almıyorum cok bariz değil ama bazen oluyor aynı şekil FIFA'da oluyor ama gol sevinçlerinde falan gozukuyor.
Ekran kartım.
RX 580 8 GB.
İşlemcim.
R5 1600.
Anakart A320 ASUS.
RAM 16 GB.
Çözümü var mı yoksa ghosting sıkıntısı mı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım aynı model kullanıyor hiç yaşamadı belki monitördendir değilse laptopta sıkıntı vardır.

OverDrive ayarlarından response time ayarını Fast olarak değiştirin. Eğer işe yaramazsa Normal'e düşürün. Fastest modunda kullanıyor olabilirsiniz. MSI da genelde fastest modu inverse ghosting yapar.

Arkadaşım aynı model kullanıyor hiç yaşamadı belki monitördendir değilse laptopta sıkıntı vardır.
Laptop değil masaüstü fotoğrafını bırakcam aksam buraya ghosting gibi değil tam yansıma gibi bildiğin frenklinin keli gokyuzune bakınca yansıyo ama kıyafetleri felan aynı araştırdığımda kablodan olabilir yazıyordu ama orjinal kendi kablosu bilmiyorum neden olduğunu

Tüm overdrive modlarında ufo ghosting testi yapıp bize atabilir misiniz?

Ufo testi yap. Belki sorun kare oluşturmada da olabilir.

Tüm OverDrive modlarında UFO ghosting testi yapıp bize atabilir misiniz?

Yarın atacağım.

FIFA 23'te rastladım yanlış hatırlamıyorsam hikayeli oyunlarda sinamatiklerde rastladım ama ghosting cok az yani karakterilerde gozukuyor sadece başka hiçbir şeyde olmuyor FIFA'da da aynı Mafia da da aynı arabada vs yok sadece karakterlerde oluyor.

OverDrive ayarlarından response time ayarını Fast olarak değiştirin. Eğer işe yaramazsa Normal'e düşürün. Fastest modunda kullanıyor olabilirsiniz. MSI da genelde fastest modu inverse ghosting yapar.

Deneyeceğim pek kurcalamadım ama deneyeceğim.

UFO testi yap. Belki sorun kare oluşturmada da olabilir.

Yani bence ghosting olamaz daha yeni aldım inşallah bir sıkıntı yoktur.

Tüm overdrive modlarında ufo ghosting testi yapıp bize atabilir misiniz?

Fast da kullanıyormusum ama ghosting var mı yok mu bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1923.jpeg
    366,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1924.jpeg
    368,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1925.jpeg
    368,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Ghosting testi yanlış ama Fast olarak ayarlıysa Fast olarak kalsın. Yüksek ihtimal fastest modunda inverse ghosting yapıyordur.

Başka nasıl yapacağım testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…