MSI mı - Asus mu?

Ömer Faruk

Hectopat
Katılım
5 Nisan 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle başka bir konu daha açmıştım bunun hakkında fakat model olarak kesin karar verememiştim. Şuanda 2 model arasındayım. Buradan çıkacak sonucun ardından bu hafta sonu gidip alacağım arkadaşlar.

Yardımcı olur, görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

MSI
Msi Gx703Be Notebook Amd A10 2.5Ghz-16Gb-1Tb+128-17.3-2Gb-W8 TaşınabilirBilgisayar - Vatan Bilgisayar

Asus
ASUS N550JV-CN240H NOTEBOOK - Teknosa

Çok çok aşırı oyun düşkünü bir adam değilim. Nette takılırım daha çok. Fiyatıda düştü bu aralar. Yalnız MSI da beni cezbedendiğer konular da ekran boyutu ve laptopun tipi. Anlayamazsınız :)

Asus da ise kalite sağlamlık olduğunun farkındayım. Fiyatlarıda sürekli değişiyor bu arada Teknosa da. 4 gün 2.999 kalan 3 gün 4.209 TL olarak sürekli değişiyor bu ara şaşırmış durumdalar :)

Siz benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz arkadaşlar. Sizlerin görüşüne göre gidip alıyorum bu hafta sonu. Herkese teşekkürler.
 
Oyun önemli değil diyorsanız asus. Ses kalitesi yanında verilen mini hoparlörle gerçekten harikadır. Ama oyun konusunda ekran kartı zayıf kalıyor. Tasarım, dayanıklılık, görsellik olarak asus.
 
MSI'da SSD olması büyük avantaj , ASUS'ta 4gb ekran kartı var 2gb yeter bence.
MSI tavsiye ederim SSD ile beraber performansı fark edeceksin.
 
Aslında Asus içinde ssd takılabilir fakat garanti kapsama dışına çıkıyormuş son öğrendiğim duruma göre. Bu çok büyük bir dezavantaj Asus için.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı