MSI mı Monster mı?

Bütçe
50max
Bütçeye bağlı Victus daha iyi. İki marka da düşük bütçede alınabilir cihazlar üretmiyorlar, gerçi Monster'ın hiçbir cihazı alınmaz bana göre. LOQ, Victus, Nitro 5 ve Nitro16 bakılabilir.

Benim aldığım ürün HP Victus Gaming laptop FA-0009 (80D31EA) bana göre gereksinimleri karşılayan bir laptopdu MSI aklıma gelmediğinden bunu aldım kendisinden memnunum ancak tahminen 7 8 ay geçince USB ile format attığım zaman bilgisayarın hapörlerinden ve mikrofonundan ses gelmemeye başladı driverları yüklesemde ve bunun için garantiye gidip 1 ay 2 hafta kalıp bana geri gönderdiler ve bataryanın ve fanının değiştiğini söylediler sağ olsun ilgilendiler teknik servisi güzel diyebilirim.

Hem yazılım hem de oyun oynamak için bir laptop arıyorum. Karşıma 2 model çıktı ama hangisini almak daha mantıkli olur bilemedim.
Kafamı kariştıran kısım Monster'ın sorunlari ve yüksek fan sesinin çok olması. MSI'dan bir tık daha iyi bir bilgisayar aslında ama emin olamadım.
Önerdiğiniz başka bilgisayar varsa onlara da bakarım. Ama bunların arasindan sizce hangisi daha mantiklı olur.

RTX 4060 laptopa 50 bin TL verilmez. Geçenlerde bunu 37k ya aldım. Isınma sorunu falan yok.

Bütçe artarsa şu olabilir.

Bu bütçede bundan iyisi yok başka hiç bir modele bakmayın.

Bir bilgi alabildin mi sormak istediğim belli sorular var da.

Daha demin konuşmaya çalıştım ancak sanırım kendisi beni engellemiş okuldada konuşamadık diğer arkadaşada ulaşamadım sanırım eve doğru gidiyor kendisi cevap aldığımda sizi bilgilendirceğim mutlaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı