MSI non-K OC BIOS Listesi

Bu duruma üzüldüm. Anakartım miniatx olduğu için tek pcle slotu var. Ondan da sas kartı takılı. Harici ekran kartı takma şansım yok malesef:((

Intel'in markalara yaptığı baskı üstüne, elimizdeki non-K OC BIOS'larını arşiv olarak paylaşıyoruz. İhtiyacı olan herkesin yararlanabilmesi amacıyla paylaşıyorum. :)

Arşiv içindeki Anakartlar:
  • MSI Z170A XPOWER GAMING Titanium Edition
  • MSI Z170A GAMING M9 ACK
  • MSI Z170A GAMING M7
  • MSI Z170A GAMING M5
  • MSI Z170A-G45 GAMING
  • MSI Z170A GAMING M3
  • MSI Z170A GAMING PRO
  • MSI Z170A KRAIT GAMING
  • MSI Z170A GAMING PRO AC
  • MSI Z170A TOMAHAWK AC
  • MSI Z170M MORTAR
  • MSI Z170A SLI PLUS
  • MSI Z170A-G43 PLUS
  • MSI Z170A PC MATE
  • MSI Z170-A PRO
  • MSI Z170 KRAIT
  • MSI Z170A TOMAHAWK
  • MSI Z170A KRAIT GAMING 3X
  • MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE
  • MSI Z170A GAMING PRO CARBON

Uyarı okudum ve tüm sorumlulukların bana ait olduğunu kabul ediyorum.

Dipnot: Bu konu ve içeriği hiçbir şekilde benim iznim olmadan Technopat.net dışında bir yerde paylaşılamaz veya alıntılanamaz. Tüm hakları bana ve Technopat.net yönetim ailesine aittir.
Bende z170-P var oda z170 serisinden ama biosunu koymamışlar ??

Bende I7 7700 MSI Tomahawk Z270 var yapabilir miyim?
Hayır, Kaby Lake (elden geçmiş Skylake) serisi işlemcilerde Intel tarafından bu açık microcode yaması ile kapatıldı. Eğer alternatif bir açık bulurlarsa (ki yakın zaman içerisinde zannetmiyorum) OC olabilir. Ama o zamana dek bir K ibareli işlemci gibi OC olamaz.

Öncelikle paylaşım için @SypeR arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.
Eğer K olmayan seri için OC yapmayı denedi iseniz ve bir sonuç elde edemediyseniz ve nihayetinde forumları ararken buraya geldiyseniz kullandığınız bios sürümü hatalı olabilir. Ben deneme yaparken önce yabancı bir forumdan bu dosyaları indirdim, baya bir uğraştım çalışmadı bir türlü. İndirdiğim yerde 2 bios update dosyası vardı ve birini sistem görmüyordu. Sonra hatanın bundan olacağını düşünüp o dosyayı başka bir yerden aradım ama bulamadım. Sonra bu sayfaya denk geldim, sağolsun arkadaş çalışan versiyonlarını arşivlemiş, ve bir klasörden tek bir dosya çıktı. Biosu güncelledim ve çok basit bir şekilde halloldu OC şu an. Aklınızda bulunsun, bir çok şeyi denediniz ve olmadı ise buradaki dosyaları da bir deneyin.
Saygılar.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    97,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.JPG
    2.JPG
    56 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı