MSI Optix G241 monitör alınır mı?

AOC'a alternatif olarak MSI'ın bu modelini öneriyorum. Alabilirsin, gayet iyi monitördür kendisi. Monitör hareketleri, sağ sol dikey yatay düz ters vesaire takıntın yoksa bu monitör fiyat/performans olarak seni yarı yolda bırakmaz.

AOC'a alternatif olarak MSI'ın bu modelini öneriyorum. Alabilirsin, gayet iyi monitördür kendisi. Monitör hareketleri, sağ sol dikey yatay düz ters vesaire takıntın yoksa bu monitör fiyat olarak seni yarı yolda bırakmaz.

AOC 24G2U 1700 lira bandına inse onu alacağım
Ama fiyatı 1900 2000.
Ben aldım çok memnunum. Öneririm.

Nereden aldın dostum
Ölü piksel çıktı mı?

AOC 24G2U 1700 lira bandına inse onu alacağım
Ama fiyatı 1900 2000.

Şuanda AOUC 24G2U'yu 1.800 TL altında bulamazsın, oda imkansız gibi görünüyor. Şuan en düşük fiyatı 1900 TL. Net indirimleri beklersen ancak bu monitöre o fiyatlara ulaşabilrisin. Bir daha asla 1.700'ü görmez o monitör dolar ve euro kurları bu haldeyken.

Nereden aldın dostum
Ölü piksel çıktı mı?
Morhipo'dan aldım. 1 adet ölü piksel var çok küçük ve köşede iade falan uğraşmadım bana bi zararı yok. Renk kalitesi falan olsun televizyondan geçiş yaptım çok fark etti. Üzeceğini sanmıyorum. Demir ayağı falan çok sağlam ağır bir monitör o yüzden. Çerçeveleri çok ince bu yüzden biraz ışık sızması var o da dert edilecek bir seviyede değil. Çok şık bir tasarımı var.

Morhipo'dan aldım. 1 adet ölü piksel var çok küçük ve köşede iade falan uğraşmadım bana bir zararı yok. Renk kalitesi falan olsun televizyondan geçiş yaptım çok fark etti. Üzeceğini sanmıyorum. Demir ayağı falan çok sağlam ağır bir monitör o yüzden. Çerçeveleri çok ince bu yüzden biraz ışık sızması var o da dert edilecek bir seviyede değil. Çok şık bir tasarımı var.

Teşekkür ederim dostum normalde bu monitörü İncehesap GG gecesinden alacaktım ama
Trendyol'da gördüm alıyorum o zaman.
Bir de ışık sızması siyah temalarda belli oluyor zaten bu IPS panellerin genelinde yok mu?

Bir de ışık sızması siyah temalarda belli oluyor zaten bu IPS panellerin genelinde yok mu?
Yani Technopat'in videosunda da vardı çerçeveler ince olduğu için ışık sızması olabiliyor demiştiler. Işık sızmasını da sadece gece siyah ekranlarda belli oluyor aynen onun rahatsız edecek yanı yok o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı