Tasdelen01
Hectopat
Ghosting olayı masaüstünde bile aşırı belli oluyor sağ sol yapınca.Ben gayet memnunum nesinden şikayetçi oldun.
2. Monitörü ilk açıp kurduğumda görüntüsü gözüme aşırı kötü gelmişti.
Ghosting olayı masaüstünde bile aşırı belli oluyor sağ sol yapınca.Ben gayet memnunum nesinden şikayetçi oldun.
Neredeyse 5 aydır kullanıyorum şimdilik iyi ama ilk geldiğinde görüntü kötüydü artık alıştım mı bilemiyorum şuan görüntü güzel. 1700TL ye alınır.Hocam konu biteli bayağı oldu uzun kullanımda nasıl bir performans verdi oyunlarda söyler misiniz rica etsem.
Şu an 1700 TL fiyatında satılıyor sizce alınır mı?
MSI G24C4 ve 1 ay sonra çıkması plalanan BenQ XL2411K çoğunlukla oyun oynuyorum sizce hangisi alınır?
Neredeyse 5 aydır kullanıyorum şimdilik iyi ama ilk geldiğinde görüntü kötüydü artık alıştım mı bilemiyorum şu an görüntü güzel. 1700TL'ye alınır.
Oyun oynamayacaksanız hiç VA panele yanaşmayın derim bende BenQ monitörü alın.Zaten pivot özelliği olmadığı için içime sinmedi pek. Sizce o fiyata yakın BenQ XL2411K alınır mı ben sadece oyun oynuyorum ve YouTube ve Twitch izliyorum sizce alınır mı?
Dyac özelliği şahsen beni cezbetti.
Oyun oynamayacaksanız hiç VA panele yanaşmayın derim bende BenQ monitörü alın.
Bende memnunum gayet iyi monitör msi markasını belli ettiriyor zatenHocam konu biteli bayağı oldu uzun kullanımda nasıl bir performans verdi oyunlarda söyler misiniz rica etsem.
Şu an 1700 TL fiyatında satılıyor sizce alınır mı?
MSI G24C4 ve 1 ay sonra çıkması plalanan BenQ XL2411K çoğunlukla oyun oynuyorum sizce hangisi alınır?
her türlü ayarı denedim g sync bi türlü açılmadı özellikte apexde görüntü oynanmayacak akdar yırtılıyorduBağlantıyı DP kablo ile yapıp, monitör üzerinden Freesync'i aktif etmek gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.