Ben kullanıyorum aktif olarak. Gayet güzel. Ama IPS panel tercih etseydiniz keske. Yaninda 4 k IPS panel kullanıyorum birlikte. Renkler inanilmaz fark ediyor.
Iptal ettim IPS ekrana yöneleceğim.
Ben kullanıyorum aktif olarak. Gayet güzel. Ama IPS panel tercih etseydiniz keske. Yaninda 4 k IPS panel kullanıyorum birlikte. Renkler inanilmaz fark ediyor.
Hocam ben de 2K 1 ms en az 144Hz monitör almak istiyorum. Gerçekten iyi, kronik sorunu olmayan ve abartılı pahalı modeller değil de orta-üst segment öneriniz olur mu? Curved'ya da flat fark etmez.
Tek eksiği G-sync ama zaten G-sync olsa da kullanacağımı sanmıyorum ekseriyetle MOBA ve FPS oyunları oynadığım için. Bir de belirtmeyi unuttum hocam 32 inch istiyorum ben ekranı.https://www.hepsiburada.com/viewson...ce=pc&utm_term=k&v=1.42.9&wt_pc=akakce.c.k.pc buna bakabilirsiniz hocam. Değerlendirmesi de iyi.
Konu açtım ama pek düzgün cevap alamadım.
LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B oyun monitörü QHD, 2560 X 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon FreeSync LG UltraGear 27 inç 27GL83A-B Oyun Monitörü QHD, 2560 x 1440, IPS, 144 Hz, 1ms, AMD Radeon Freesync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bunu alayım mı konuda bunu öneren vardı.
Ben de bu monitörü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum.
IPS ile arasındaki fark renk değeri ve ghosting mi?
Ne gibi riski var?
Ghosting sonradan ortaya çıkabilecek bir şey mi peki?
Açtığın konunun linkini atar mısın? Olmadı o konu üzerinden monitör bakalım.
IPS'in renkleri daha canlıdır. Siyahları kötüdür. IPS glow vardır.
VA panelin siyahları iyidir. Renk gamı yüksektir. Tepkime süresi en yavaş paneldir ve ghosting olur. Çok nadir ghostingsiz VA panel denk gelir.
Ghosting sonradan olmaz. Panelin kendisinde olağan bir şey çünkü.
VA panelin siyahları iyidir. Renk gamı yüksektir. Tepkime süresi en yavaş paneldir ve ghosting olur. Çok nadir ghostingsiz VA panel denk gelir.
IPS'in renkleri daha canlıdır. Siyahları kötüdür. IPS Glow vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.