MSI Optix MAG241C 144 Hz nasıl ayarlanır?

Code25

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diplomalı İşsiz
  • MSI Optix MAG241C 23.6'' 144 Hz 1ms (MPRT)
Bu monitörü aldım arkadaşlar ancak merak ettiğim bir nokta var. Bu monitörün tam özelliklerini nasıl kullanacağız? Yani 1ms otomatik ayarlanıyor sanırım ancak 144 Hz'i nasıl ayarlayabiliriz? Ekran kartım MSI Gaming X GTX 1070. Bu monitörü kullanan arkadaşlar ek bir ayar gerekiyorsa söylesin lütfen, herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gelişmiş görüntü ayarları üzerinden frekansı yükseltebilirsiniz. 144 Hz gözükmüyorsa Nvidia Denetim Masası üzerinden 144 Hz'i bulup uygula deyin. 144 Hz yine yoksa DP ile bağlantı sağlayın.
Gelişmiş görüntü ayarları üzerinden frekansı yükseltebilirsiniz. 144 Hz gözükmüyorsa Nvidia Denetim Masası üzerinden 144 Hz'i bulup uygula deyin. 144 Hz yine yoksa DP ile bağlantı sağlayın.

Çözüm
selam arkadaslar msi optix mag271cr monitor aldim. tepki suresini en hizli ya gecis yapmiyor ve hareket bulanikligi onleme de acamiyorum sorun nereden kaynaklaniyor anlamadim yardimci olursaniz sevinirim tesekuler .ekran kartim rtx 2060 super

tazeleme hizi 144hz de su an.sadece monitor ayarlarindan tepki hizi-normal ve hizli kulanabiliyorum en hizli acilmiyor ve erkan bulanikligi onleme de kulanilmiyor
hocam sorunu buldum G-SYNC devre disi birak tim artik butun ayarlar kulanabiliyor .monitor free sync g sync uyumlu deil galiba

Son düzenleme:
Tepi hızını en hızlıya alınca hareket bulanıklığı önleme otomatikmen aktif oluyor ve parlaklık azalıyor onun bi çözümünü buldunuz mu en hızlı tepkimede parlaklığı nasıl açabilriiz ?
tazeleme hizi 144hz de su an.sadece monitor ayarlarindan tepki hizi-normal ve hizli kulanabiliyorum en hizli acilmiyor ve erkan bulanikligi onleme de kulanilmiyor
hocam sorunu buldum G-SYNC devre disi birak tim artik butun ayarlar kulanabiliyor .monitor free sync g sync uyumlu deil galiba

Tepi hızını en hızlıya alınca hareket bulanıklığı önleme otomatikmen aktif oluyor ve parlaklık azalıyor onun bi çözümünü buldunuz mu en hızlı tepkimede parlaklığı nasıl açabilriiz ?

Merhabalar gelişmiş görüntü ayarlarından 144hz tıkladığımda ekran gidip gidip geliyor ve otomatik 60hz'e geçiyor ekran kartım rx 570 bununla bağlantılı olabilir mi desteklemiyor mu acaba biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı