MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

Evet fotografta fazla çıkıyor bendeki monitöründe üst kısmında orta sağda az bir sızma mevcut.

Yok hocam kullanıcam uygun fiyata aldık miğde bulandırmaya gerek yok.

@237440 akşam unutmazsam resim çekiyim hocam.

Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle katılıyorum aras kargoya verdim geri iade için geçen cumartesi, perşwmbe oldu hala gitmedi istanbul içi kargo gönderemediler. Birazdan aras kargoya gidip ortalığı dağıtıcam sonra ordayken hepsiburadayı arıyacam. Ürün değişiminden vazgeçtim para iadesini isticem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işık sızması var diyen arkadaşların attığı görüntülere bakıyorum da bana pek bir sızma var gibi gelmedi. Çoğu daha çok IPS glow gibi. Yine de ürün bize gelince test edeceğiz.

Olabilir ben cok fazla tecrube sahibi degilim donanim konusunda. Ancak uzerine basa basa belirtmeliyim ki olagan kullanimda hic bir sey farkedilmiyor. Bu olay sadece ekran simsiyah olunca ve ortamda isik yoksa farkedilebiliyor. Dolayisiyla deli gibi bir film durumunuz yoksa bu olay sizi hic bir sekilde etkilemeyecektir.

Monitoru Dark'in aski aparatina VESA baglantisi ile baglayarak kullaniyorum. Hepsiburada vesa yok diye isaretlemis ancak MSI'in resmi sitesine ve dokumanlarina baktiginizda VESA baglantisini arkadaki kapagin 2 vidasinin sokulerek ulasildigini gorebilirsiniz. Bu yanlis bilgiyi de duzeltmis olalim.

benimki niye böyle anlayamadım normalde bugün gelmesi gerekiyordu.

Öncelikle monitorunuz hayırlı olsun. Bahsettiğiniz ışık sızmasının bu panellerde normal oldugunu aslında durumun panelden kaynaklı olduğuna dair bir yazı okumuştum.
Eki Görüntüle 347580
benimki niye böyle anlayamadım normalde bugün gelmesi gerekiyordu.
Benim de aynı şekilde

Arkadaşlar monitörüm geldi. Monitör, kutu ve kabloları tek tek incelememe rağmen daha önceden kullanıldığına dair hiç bir iz görmedim. Kutunun üzerinde MSI logolu güvenlik bandı vardı. Bütün etiketleri monitörün üzerindeydi. İlk yaptığım test ölü piksel testi oldu. Çok şükür monitörde ölü piksel çıkmadı( ya da ben henüz fark etmedim). Daha önceden arkadaşların attıkları fotoğraflara benzer bir ışık sızması durumu mevcut fakat rahatsız edici düzeyde değil. Görüntü ölçekleme sıkıntısı da yaşamadım. Sanırım monitör konusunda şansım yaver gitti. Şimdilik memnunum. Tek sıkıntım IPS panelden VA panele geçmiş olmamdan kaynaklı renklerin canlılığını yitirmesi oldu. Ona da zamanla alışırım herhalde.

Işık sızması ile IPS Glow arasındaki farkı bu videodan öğrenebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…