DarkNight_
Kilopat
Nedir tam olarak bahsettiginiz sey? Ve birde Mprt diye birsey yaziyor monitorun isminde aciklayabilir misiniz?Quantum Dot teknolojisine sahip bu model varken ben MAG241C'yi tercih etmezdim.![]()
Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) (C24FG73FQM) Monitör
Samsung LC24FG73FQMXUF (C24FG73) Monitör C24FG73FQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Tasarimi benim cok hosuma gitti bakalim alma asamasina geldigimde ekonomik tablo nasil olacak..Kullanıyorum ve gayet memnunum. G-Sync de açılabiliyor.
Hocam birsey daha sorucam da bu monitor bildiginiz gibi Va panel fakat bu panel turu hakkinda pek bir bilgim yok ne farki var yani ips'e gore? Ve panelden memnunmusunuz olumsuzlugunu gordunuzmu gerci gormedim demissiniz de yinede aklima takildi yani.Kullanıyorum ve gayet memnunum. G-Sync de açılabiliyor.
Hocam IPS > VA > TN deniliyor ama oyun için TN de öneriliyor. VA panel bence gayet kullanışlı ve bir sorununu görmedim dediğim gibi.Hocam birsey daha sorucam da bu monitor bildiginiz gibi Va panel fakat bu panel turu hakkinda pek bir bilgim yok ne farki var yani ips'e gore? Ve panelden memnunmusunuz olumsuzlugunu gordunuzmu gerci gormedim demissiniz de yinede aklima takildi yani.
Yarın kaçırmayın derken indirimmi olacak?Bende alıcam bu monitörü yarın kaçırmayın derim![]()
Hayır hocam lafın gelişi dedimYarın kaçırmayın derken indirimmi olacak?
Hocam kablo olarak hdm mı display mı kullanıyorsunuz ?Kullanıyorum ve gayet memnunum. G-Sync de açılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.