MSI OPTIX MAG271R Alınır Mı?

ThalesBY

Megapat
Yer
Sivas/Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Ryzen 7 3700X ve 5700xt sistemde kullanmak üzere monitör arıyorum. 27 inch ve 144Hz olması önceliğim bütçem 2000TL. Daha çok FPS oyunlar oynuyorum ama diğerlerinde de sorun çıkarmasın istiyorum. Sizce aşağıdaki monitörü alayım mı yoksa bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 bin civarına çıkabilirseniz Asus tüf gaming 27 165 MS gsync IPS modelini öneririm çok pahalı derseniz 24 inç olanı da mevcut

27 inchte eğer yakın mesafeden bakacaksanız FHD pek önerilmiyor.

165hz eğer ultra bir sisteminiz yoksa yani 165fps almayacaksanız gereksiz max 144hz ideal IPS yada VA panel tercih edilmeli.

ve tepkime süresi max 3ms olmasına dikkat edin derim.

Benimde bakındığım bir konu bu , benim tavsiyem 27" 165Hz FullHD yerine 27" 2k 144HZ Va panel arayışında olmanız. Sebebi 27" boyutlarında artık QHD ihtiyacı doğuyor , 165Hz ile 144Hz farkı minimal fark ve Va panel oyun öncelikli ihtiyaçlar için bire bir.

3 bin civarına çıkabilirseniz Asus tüf gaming 27 165 MS gsync IPS modelini öneririm çok pahalı derseniz 24 inç olanı da mevcut
Bu model mi önerdiğiniz ?

MSI Optix monitörler forumda kesinlikle önerilmiyor, bir sürü sorunu mevcut.
Çok teşekkür ederim diğer markalara yöneleyim o halde.
27 inchte eğer yakın mesafeden bakacaksanız FHD pek önerilmiyor.

165hz eğer ultra bir sisteminiz yoksa yani 165fps almayacaksanız gereksiz max 144hz ideal IPS yada VA panel tercih edilmeli.

ve tepkime süresi max 3ms olmasına dikkat edin derim.
Ryzen 7 3700x, 5700xt, 16gb 3600mhz siparişi vereceğim bu sistem için arıyorum monitörü. Sizce 23.6 - 24inch 144Hz monitörleri mi tercih etmeliyim. Yukarda belirttiğim Asus modeli işimi görür mü sizce ?

Benimde bakındığım bir konu bu , benim tavsiyem 27" 165Hz FullHD yerine 27" 2k 144HZ Va panel arayışında olmanız. Sebebi 27" boyutlarında artık QHD ihtiyacı doğuyor , 165Hz ile 144Hz farkı minimal fark ve Va panel oyun öncelikli ihtiyaçlar için bire bir.
Bütçem 27" 2k modeller için uygun değil maalesef.

Ryzen 7 3700x, 5700xt, 16gb 3600mhz siparişi vereceğim bu sistem için arıyorum monitörü. Sizce 23.6 - 24inch 144Hz monitörleri mi tercih etmeliyim. Yukarda belirttiğim Asus modeli işimi görür mü sizce ?

Görür tabikide öneri olarak bunlarada bakabilirsiniz
Attığım linklerden almadan önce mağazayla iletişime mutlaka geçin

MSI Optix monitörler forumda kesinlikle önerilmiyor, bir sürü sorunu mevcut.
Ne alakası var? 3 kişi şansına sorun yaşayıp birden fazla konu açıyor, aynı yorumlar yapılıyor hepsi bu. Ben kullanıyorum canavar gibi iyi ki almışım. Ayrıca Mag-R serisine ilişkin bir geri bildirimde yok ortada. Alınabilir hocam tavsiye ederim. @ThalesBY

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı