MSI Optix MAG27CQ Kullanıcı Yorumu

Hocam insan değil miyim ? Ben baya fark ettim gerçi Ps4 Pro da 1080p 60 hz ile oynadığım içindir falan dedim. Sonra oyunda da farkettim şimdi o moda almasam gene de 144 hz 1 MS alırım değil mi ? Ne farkı var modun hocam ?

Ben de 1 MS'de görünmüyor . Zaten o halde iken kullanamazsın, baş dönmesi; miğde bulantısı gibi sorunlara yol açıyor. Kapalı modda iken kulanabilirsin, hiçbir sıkıntı da yaşamazsın.

Eğer problemse değiştirme talebinde bulunayım, kullanmasam da öyle bir sorunlu cihaz kullanmak istemem.

Eğer problemse değiştirme talebinde bulunayım, kullanmasam da öyle bir sorunlu cihaz kullanmak istemem.
6,20'den izlemeye başla:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu bir problem değil, response time kapalıyken kullanabilirsin, hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Yok hocam böyle değil çok çok ağır tek çizgi şeklinde

Yok hocam böyle değil çok çok ağır tek çizgi şeklinde
Fark etmez, zaten görüntü kameradan kameraya, bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösteriyor. Bu kadar abartılacak bir olay da değil zaten. Kapalı iken kullanıyorsan sıkıntı yok demektir. Yine de içine sinmediyse iade edebilirsin.

İndirim de bu monitör den aldım aşırı derecede gözlerim ve başım ağırıyor bana yardımcı olurmusunuz
Aynı sorunla bende karışılaştım ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…