MSI OPTIX MPG27C 27" alınır mı?

Pazartesi elime ulaşacak bakalım. Aynı mutluluğu yaşamak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar MSI OPTIX MPG27C serisinde ölü pixel sorunu kronik bir durum muhtemelen, ben vatan bilgisayardan aldım 2 kere değiştirdim aynı sorunla karşılaştım, sonra paramı iade aldım ve indirimli olarak hepsiburada dan sipariş verdim geldi yine ölü pixel vardı, değişim talep ettim yenisi geldi yine ölü pixel var. Yani 4 tane monitör değiştirdim hepsi sorunlu çıktı. Garanti süresi boyunca değişim yapılabiliyor en azından yetkili servis bu konuda destek veriyor, şimdilik kullanıyorum, 3-5 ay belkide 1 yıl sonra tekrar değişim talep edicem, belki ürün serisinde bir değişim olurda yeni seride bu sorunlar olmaz bir umut işte. Bu kadar uğraşın üstüne paranla rezil oluyorsun ve anlamadığım MSI nasıl böyle bir ürünü piyasaya sürüyor? Bu ürün kalite kontrol testinizden nasıl geçti? Gerçi kullanılan VA panellerini SAMSUNG üretiyor.. Bendeki durum böyle dostlar.
Tasarım ve özellikleri açısından şu anda en üst seviye monitörlerden birisi ama ölü pixel sorunu var seride, bazen 1 bazen 5 adet ölü pixelle geliyor o yüzden iyi düşünün öyle alın. Ben 4 kere değişim yaptım ama aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…