Bungo Baggins
Hectopat
- Katılım
- 26 Nisan 2018
- Mesajlar
- 567
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 3
Kaynak sunan benim hala kendi kafasından konuşan sensin.Yaşını söylememin sebebi kendi deneyimlerin diyerek kendini bu konuda çok deneyimli görmendi.
TN panel almak isteyenlere ahmak yazdın bu da başka bir üzücü durum. Benden fazla kaynak okuduğunu iddia ediyorsun, belki doğrudur belki yanlış bunu bilemeyiz. Tüm bunlara rağmen kendimi büyük görmüyorum diyorsun kendinle çelişiyorsun.
Dediğim gibi internette bolca ingilizce kaynak bulunuyor. Türkçe hem fazla bilgi bulmak zor, hem de doğruluğu tartışılır. Ben araştırmadan yazmam(kaynak veriyorum) ve ezbere konuşmam sizin gibi. Daha da uzatmanın bir anlamı yok.
Bana sunduğun kaynakları robot mu yazıyor da benim söylediklerim tamamen yanlış gibi algılıyorsun? Kendi kafasından konuşan derken, ben hayaller felan kurmuyorum veya uydurmuyorum.
Ayrıca 19 yaşında olupta neden monitör konusunda deneyimli olmayayım? Bana boş boş mesajlar atıyorsun bilmem fark ettin mi ama hala sorduğum soruya cevap bile vermedin? Hayatında kaç kere 1 MS'de monitör kullandın?
TN panel almak isteyenlere ahmaktır dediğimi söylemişsin, herhalde gözlerde bir sıkıntı var. Ben yukarıdaki yazıma baktığımda '' Bu yazımdan TN panel olan monitörlerin alınmayacağı anlaşılmasın, bütçesi olan bir adamın alacağı bir monitör değildir, bundan bahsediyorum ben. TN panel düşük bütçeli kullanıcılar içindir. HB'de VA paneller bu kadar indirime girmişken, buna rağmen TN almak isteyen de ahmaktır diyorum.'' yazmışım ama sen daha okuduğunu idrak edemiyorsun hala boş konuşmaya devam ediyorsun, gerçekten ilginç bir durum.
Senden daha fazla kaynak okuduğumu söylemem, kendimi büyük gördüğüm anlamına gelmez. Bana özel kaynak çıkarmıyorlar, interneti açıp okuyabilirsin.
Ben, kaynak vermiyorum doğrudan yaşadıklarımı söylüyorum, internette istediği kadar TN panelli modellerin, oyuncu monitörü olduğunu yazsınlar, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.
Ciddi anlamda boş konuşuyorsun, sadece internette gördüğün yazıları bana söylemen beni ikna etmiyor. Ben teoriğe değil, pratiğe bakıyorum.