MSI Pro Z690-A Wi-Fi anakartın arka yüzeyi yapış yapış gibi

lebowskia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçen gün MSI Pro Z690-A Wi-Fi anakart sipariş verdim, zaten sıfır, etiketli yani açılmamış, ama açtığımda anakartın arka yüzeyinde aşırı değil ama hafif yapış yapış gibi bir his var.
Yabancı forumlarda falan baktığımda birçok kişi anakartlarda böyle bir şeyle karşılaşmış ve çalıştırdıklarında sorun çıkmadığını yazmışlar, sanırım fabrikada lehimleme aşamasından kalan bir şeymiş. Ama yine de her anakartta olmuyor sanırım, bu normal midir? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Daha PC'nin bütün parçalarını toplamadığım için deneyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
MOSFET'lerin bulunduğu bölgeyse termal padler akıntı yapmıştır. Sıfır bir anakartta olmaz genelde, çalışan kartlarda daha çok cikiyor ama sıcak ve nemli bir yerde kaldıysa belki ondan olmuştur.

Hocam onun kaynağını ben geçen gün sıfırdan tekrar toplarken fark ettim termal padden geliyor. Büyük ihtimal arka tarafında devre için bir termal pad bulunuyor.
anakart sıfır ama, peki bu durum bir sorun teşkil eder mi? değişim ya da iade yapmayı gerektircek bir durum var mı sizce ya da servis? iade yapmak istemem açıcası çünkü birdaha aynı fiyata alamam, sıcaktan olmuş olabilir o zaman, geleli 1 hafta oldu bu arada çok üstüne düşmedim bu durumun.

Son düzenleme:
@lebowskia sorun teşkil edecek bir durum değil, zararı da yok. Şimdi olmasa başka bir gün illaki yine olacaktı yani kaçarı yok.
teşekkürler termal padlerden geliyorsa termal pedlerin soğutma işlevi azalmışmıdır diye düşünmüştüm ama sorun yok o zaman, zaten o kadar çok da değil.

Son düzenleme:
Teşekkürler termal padlerden geliyorsa termal pedlerin soğutma işlevi azalmış mıdır diye düşünmüştüm ama sorun yok o zaman, zaten o kadar çok da değil.

Sıfır aldığın üründe bunun olması çok saçma, yeniden kastın 1 yıl mı yoksa çok yakın zamanda mı alındı. Anakartlarda test edilip öyle satılıyor olabilir mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı