MSI Pulse 16 alınır mı?

Romario18

Picopat
Daha fazla  
Merhaba günlerdir kafayı yedim karar veremiyorum. Amazon Hepsiburada gibi yerlerden alacağım bütçe 50k ne alacağım karar veremedim. MSI kalitesi hoşuma gidiyor yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

MSI Sword kasa kullanıyor.
Kral cihaz tv canli yayinda 5060 bakti gamegarajin bi bakar misin 60k butce var 5070 pek almak istemiyorum sirf cuda cekirdegi fazla diye. Cihaz tv de takma 5060 al dedi sende bi yorum yaparsan hep seni goruyom ortamda
aga cihaz tv 5060 canli yayini acti canli yayin kisminda var ytsinde. 5070 e 8k daha vermek istemiyorum bi bakip yorumlar misin

.

Kral Cihaz TV canlı yayında 5060 bakti gamegarajin bi bakar misin 60k butce var 5070 pek almak istemiyorum sirf cuda cekirdegi fazla diye. Cihaz tv de takma 5060 al dedi sende bi yorum yaparsan hep seni goruyom ortamda

aga cihaz tv 5060 canli yayini acti canli yayin kisminda var ytsinde. 5070 e 8k daha vermek istemiyorum bi bakip yorumlar misin

.
Bütçeniz çıkıyorsa 5070'li modeli almakta fayda var. Daha fazla tensör ve CUDA çekirdeğine sahip, OpenCL testinde ise arada biraz fark var. Bütçeniz çıkmıyorsa 5060'lı modeli alıp geçin, oyun performansı olarak pek bir fark yok.

Bütçeniz çıkıyorsa 5070'li modeli almakta fayda var. Daha fazla tensör ve CUDA çekirdeğine sahip, OpenCL testinde ise arada biraz fark var. Bütçeniz çıkmıyorsa 5060'lı modeli alıp geçin, oyun performansı olarak pek bir fark yok.
Muhendislik isleri icin cok fazla fark olur mu daha mezun olmadim ama oldugumda ihtiyacim olur illa yani 5070 1 saatte render alirken 5060 20 30 dk fazla render alsa o kadar sorun olmaz sanirim eger tek fark buyda pek fark etmez gibi. Cok kararsizim ama 5070 alsam param cok az kalicak ogrenciyim 5060 alsam gene elimde biraz para bulunur. Tekrar bi cevaplarsaniz bunlara gore sevinirim

Cihaz tv de boyle yazmisti once sordum(abi yetisemedim sence 5070 almayıp 5060 alsam çok pişman olur muyum bütçem tam 60k 8 biraz zor çıkar lütfen cevaplar mısın ona göre hemen alıcam stok bitmeden) o da (pisman olmazsin kardesim 5060 al gitsin) belki sponsorlu diyedir bilmiyorum

Muhendislik isleri icin cok fazla fark olur mu daha mezun olmadim ama oldugumda ihtiyacim olur illa yani 5070 1 saatte render alirken 5060 20 30 dk fazla render alsa o kadar sorun olmaz sanirim eger tek fark buyda pek fark etmez gibi. Cok kararsizim ama 5070 alsam param cok az kalicak ogrenciyim 5060 alsam gene elimde biraz para bulunur. Tekrar bi cevaplarsaniz bunlara gore sevinirim

Cihaz tv de boyle yazmisti once sordum(abi yetisemedim sence 5070 almayıp 5060 alsam çok pişman olur muyum bütçem tam 60k 8 biraz zor çıkar lütfen cevaplar mısın ona göre hemen alıcam stok bitmeden) o da (pisman olmazsin kardesim 5060 al gitsin) belki sponsorlu diyedir bilmiyorum
Çok fazla fark olmaz, cebinizde çok az para kalıyorsa 5060'lı modeli alın. Öğrenciymişsiniz bir de.

N11 de suan 16 fb ramlik indirime girdi alinirmi beyler

Reis suan indirime girdi bu fiyata alinirmi peki

Alınabilir, panele önem veren biriyseniz alınmaz fakat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı