MSI R7 250 için 300W yeter mi?

Hirugariyami

Kilopat
ASUS P5KPL-AM SE
INTEL PENTIUM DUAL-CORE E5700 @ 3.00GHz
4GB DDR2 800MHz RAM
Bir HDD, bir CD/DVD Player.

300W PSU yeterli midir?

367037

Muhtemelen çalıştıracaktır fakat tavsiye etmem.

ASUS P5KPL-AM SE
INTEL PENTIUM DUAL-CORE E5700 @ 3.00GHz
4GB DDR2 800MHz RAM
Bir HDD, bir CD/DVD Player.

300W PSU yeterli midir?

Eki Görüntüle 367037
Açıkçası bu fotoğrafı atmasaydın yeterli olur derdim. +12V kanalından 11A akım gönderiyor. Bu yeterli değil. Sanırım güç kaynağınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Çözüm
Açıkçası bu fotoğrafı atmasaydın yeterli olur derdim. +12V kanalından 11A akım gönderiyor. Bu yeterli değil. Sanırım güç kaynağınızı değiştirmeniz gerekebilir.
Aynen katılıyorum. 12V kanalını anakart zaten çoğu bileşene kullanıyor. Ekran kartı da yüklenirse 12V kanalından MAX. 132W hepsine yetmeyebilir.

400w psu yetermi peki ?
bide darboğaz vb. şey yaparmı ? Yani yeterlimi işlemci, ram felan ekran kartına

400W yeterli olacaktır.

İşlemcinize bir miktar darboğaz yapacaktır. Ama önemsenecek kadar oluşacağını sanmıyorum. R7 240, o işlemcinin taşıyabileceği en güçlü ekran kartı. Tabii ki oynadığınız oyunlar da önemli.

yani r7 240 mı öneriyorsunuz?
?
400W yeterli olacaktır.

İşlemcinize bir miktar darboğaz yapacaktır. Ama önemsenecek kadar oluşacağını sanmıyorum. R7 240, o işlemcinin taşıyabileceği en güçlü ekran kartı. Tabii ki oynadığınız oyunlar da önemli.
??
R7 240 a 300w yeter mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı