MSI R9 295X2 Nereden Alabilirim?

UmutIşığı

Hectopat
Daha fazla  
Konudan anlayacağınız gibi bu ekran kartı nereden bulunur? Şimdi bazıları sapphire önermiyor bilmem şundan bilmem şu sorunu vardan bazı kişilerde asus alıyor 1 haftada iade ediyorlar. Şimdi bazıları MSI al dediler bu ekran kartı Vatan Bilgisayarda yok, bu ekran kartı tek yabancı sitelerde var. Örnek olarak Amazon, burada var ama buradan alsak bile Gümrük sorunu var ve ürünü alamama gibi şansımızda varmış bundan dolayı bu MSI R9 295X2 Ekran kartını PC satan ya da PC tamir eden yerlere söyleyip şu ekran kartını sipariş eder misiniz gibi şey söyleyip alabilir miyiz bu ekran kartını? Ya da olmadı siz bana bu kartı nereden bulurum söyleyin. Ama şu yazdığım soruya cevap verirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim o kartın hangi markasını alırsan al soğutma sistemi aynı firma tarafından üretiliyor diye biliyorum. Sapphire alarak tasarruf edebilirsin.

Bu kartların soğutma sistemleri zaten aynı. Bu kart için Asus almanızı öneririm. Servise Çizgi Elektronik bakıyor.
Çizgi elektronik servisinin amacı ne? Yani ne gibi şeyler kazandırıyor bizlere bir de eğer öyle özel servisi varsa örnek veriyorum benim 2 yıl garantim var sonra bu bitti tekrar götürüp baktırma şansım var mı?

Bu kartların soğutma sistemleri zaten aynı. Bu kart için Asus almanızı öneririm. Servise Çizgi Elektronik bakıyor.
Hocam Çizgi elektronik tam bir kabus. Sakın öyle bir hata yapıp asus kartınız varsa garantiye yollamayın bir çok arkadaşımın ve forumdaşlarımın başından geçti fanda değişik bir ses yapıyor diye göndermiş geri geldiğinde kart çalışmıyormuş falan filan çok olay oluyor o çizgi elektronikte.

Bir de bir video izledim ve bu videoda Çizgi elektronik sona eriyor falan diyordu bu doğru mu?
Kaynak için: Reklam yapmak istemiyorum ondan dolayı buradan yazacağım, Youtube'a girin '' ASUS teknik servisinde Çizgi Elektronik dönemi sona eriyor '' yazın en üstteki video bu video doğru mu değil mi?

Hocam Çizgi elektronik tam bir kabus. Sakın öyle bir hata yapıp asus kartınız varsa garantiye yollamayın bir çok arkadaşımın ve forumdaşlarımın başından geçti fanda değişik bir ses yapıyor diye göndermiş geri geldiğinde kart çalışmıyormuş falan filan çok olay oluyor o çizgi elektronikte.
Forumda @Silinen üye arkadaşımızın Asus GTX 780Ti ekran kartını tamir edemediler ve para iadesi (kupon) yaptılar. Servis başka bir firmayamı verilecek bilmiyorum. En iyisi Recep abiye sormak. @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı