MSI R9 390X, Witcher 3 90 derece olma sorunu

rbl

Kilopat
Katılım
8 Kasım 2015
Mesajlar
79
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Witcher 3 aldım. Bugün oynarken sıcaklık değerini bir ölçeyim dedim. İlk açtığımda 87 felandı. Daha sonra 90 C gördüm. Oynamaya devam ettim 90'dan yukarı çıkmadı. Ama sonuçta bir korku saldı. Az oynadım diyebilirim(3-4 saat). Sizce bu sıcaklıkta oynamaya devam etsem sıkıntı oluşturur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3, GPU'nun bütün bileşenlerini sonuna kadar kullanan bir oyun. Witcher 3'ten başka bir oyunda bu sıcaklık değerlerini göremezsiniz. :) Fan devirleri %100 olmadığı sürece ekran kartı sıcaklığı kontrol edebiliyor demektir.
 
Msi afterburner açtığımda fan devri %100 oluyo ikiside 88 derecede. 5 saate yakın oynadım ortama göre 75 ile 90 derece arası gidip geliyor. Böyle sabahleyin gün ışığında yükseliyor . Şehir içinde düşüyor. %100 bile olsa bu oyun oynanacak. :) Bir sıkıntı yok gibi ama ilerde oluşturur mu?

Sizce bu ekran kartını garantiye yollamalı mıyım? Çünkü 92-93 derece ordarken hiç rahat oynayamıyorum. Sorunlu bir kart mı ki?
 
Tek siz değil bir çok arkadaş r9 390x ile witcher 3 te 90 derecelerde oynuyor. Küçük bir Google aramasıyla görebilirsin. Witcher 3 hadi öyle diyelim diğer oyunlar ne vaziyettedir? Onları da paylasirsan yardımcı olabiliriz.
 
GTA 5 oynadım 70 derecenin üstüne çıkmadı. H1z1 oynadım 80 derece felan gördü. Onlarda sıkıntı yok witcher 3 çoğunda böyleyse kartta sorun yok o zaman.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı