MSI RGB LED vs Dark RGB LED

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Merak ettiğim bir konu var neden bu kadar kısa ledlere bu kadar para veriyorsunuz? Bende 5 metrelik şerit led vardı. İki ucu da dişi kasa içine ihtiyacım kadarını kestim ve anakarta bağladım ve anakarttan, yazılımdan istediğim gibi değişiklikler yapıyorum. Diğer kalan kısmını da masamın arkasına konumlandırdım. 5 metresini 50 liraya mı ne almıştım. Bunlar neden bu kadar pahalı kısa oldukları halde?

Merak ettiğim bir konu var neden bu kadar kısa ledlere bu kadar para veriyorsunuz? Bende 5 metrelik şerit led vardı. İki ucu da dişi kasa içine ihtiyacım kadarını kestim ve anakarta bağladım ve anakarttan, yazılımdan istediğim gibi değişiklikler yapıyorum. Diğer kalan kısmını da masamın arkasına konumlandırdım. 5 metresini 50 liraya mı ne almıştım. Bunlar neden bu kadar pahalı kısa oldukları halde?
Mıknatıslı ve kaliteliler. Ayrıca MSI Asus gibi üreticilerin diğer bileşenlerinin RGBleriyle uyum içinde çalışabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı