MSI RTX 2060 Ventus Alınır Mı?

Nerdeyse tüm RTX 2060 modellerine bakmış biri olarak şuan çok kararsızım. Bu karta ait tüm incelemeler Güney Kore, Tayvan, Malezya gibi ülkelerde yapılmış durumda. Bugün Vatan'da satılmaya başladığını gördüm. Kart hakkında soğutmasının iyi olduğu ama biraz sesli olduğu söyleniyor. Asus almayı düşünmüyorum çok pahalı olduğu için. Son 4 grafik kartım da Zotac'tı artık bu zinciri kırmak istiyorum(Hiç biri bozulmadı).

Sizce RTX 2060 Ventus OC alınır mı? Ne olursa olsun RTX 2060 alacağım sadece hangi OEM üreticisinin kartını almalıyım bunu soruyorum. Garanti kapsamını düşünerek cevap verebilir misiniz? Türkiye'de servis konusunda en memnun kaldığınız marka hangisi?

MSI GeForce RTX 2060 VENTUS 6G OC GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

MSI Ventus'un arka plakası plastik olduğu için pasif soğutması çok kötü. Bu nedenle en sıcak kart Ventus. Ayrıca 48 desibel gürültüsü olmasına rağmen medium pitch ses aralığı verdiği için gürültülü oluyor. Onun yerine aynı fiyata Zotac Dual Fan alınabilir. Hem arka plakası metalden. Ayrıca 51 desibel gürültüsü olmasına rağmen soft pitch olduğu için gürültüsü Ventus'tan daha az. Yani desibel değerleri sizi yanıltmasın. Ayrıntılı inceleme için bunu izleyin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoya göre bana gigabyte gaming yani 3fanlı rtx 2060 hakkında ne diyebilirsiniz? Almayı düşünüyorum.

Zero Frozr dediğiniz şey bir programlık iş. Sapphire RX480 ekran kartım vardı, kendi programı olan Sapphire Trixx'i de, MSI Afterburner'i de kullandım. İkisinde de özel fan ayarı seçeneği var. Oraya geliyorsunuz fan ayarını kendinize göre yapıyorsunuz. 60 derecenin altına 0'ı yapıştırdığınız zaman fanlarınız dönmüyor. Yani sadece MSI'da olan bir şey değil, tüm kartlarda yapılabiliyor.
bahsettiğiniz konuyu programı indirdim.malesef ekrankartı fan ayarlarını yapamıyoruz.msi afterburner ayarlarında fan kısmı bulunmuyor.sebebini araştırdığımda ekran kartımın fan kontrolü olmadığı için.yani ventusun fanlarını afterburnerle durdurmayı başaramadım

Kardeş bırak ya sistem markalarını kötülüyor ve bilmiyorlar AMD markasını kotuluyorlar. Çünkü bunlar İntel ve Nvidia'cı zenginler. [emoji23][emoji5]

Söylediğiniz şeyin saçma olduğunu farketmişsinizdir umarım.Nvidia almak intel almak zenginlik değildir. İyi ve kaliteli bir ürün alan kişinin alnının ortasına "zengin bu" ibaresini yapıştırıyorsunuz.Burada kimsenin AMD'yi kötülediği yok ve Nvidia'nın çoğu kartının AMD'ninkilerden bir tık daha iyi performans verdiğiniz(aynı segmentte)hepimiz biliyoruz bu kötülemek değildir karşılaştırmadır.(iki markanın da tahmin edemeyeceğinizden çok ürününü kullandığım için söylüyorum)
İkincisi nvidiacı Intelci gibi bir durumda yok sırf daha pahalı diye kimse gidip intel almaz. Ve birisi hangi markayı aldıysa millete en iyi marka O'ymuş gibi göstermeye çalışıyor ve galiba siz Amd kullanıyorsunuz. Buradaki çoğu kişi intelci amdci değil "Performansçı"dır bana kalırsa çoğu kişi en iyi bütçe ile en iyi performansı yakalamaya çalışıyor.Tabiki fanboylar heryerde ve kendi hallerinde kendilerini kandırıyorlar sadece. Bu sözlerim sadece size değil fanboyluktan başka birşey yapmayan kişileredir.iyi forumlar dilerim.

Saygılar.

Rtx teknolojisini aktif edince fps nin ne kadar düştüğünü biliyorsunuz değilmi

Umarım sizde RTX teknolojisinin oyunlarda kademeleri olduğunu biliyorsunuzdur.
Low
Medium
Ultra gibi

Rtx'i açınca sanki fps diplere vuruyor gibi konuşuyorsunuz 60fps gibi değerlerde geziyor ultra rtx'te (bf5 için konuşuyorum) ve yanlış anlaşılmasın fanboyluk yapmıyorum.

AMD’nin yeni çıkacak ekran kartının özellikleri durumu dengeleyebilir ama

Tabii ki dediğiniz gibi olacaktır muhtemelen. Yeni duyurduğu radeon 7 ekran kartı galiba Ray Tracing yapacak üzerinde çalıştıkları haberini duymuştum fakat 700$. Pekte rekabet yapabileceklerini sanmıyorum.

Alınmaz. Ona vereceğin parayı RX Vega al.

Arkadaş ne olursa olsun rtx 2060 alacağım hangi markanınkini alayım demiş siz gidip rx vega alın demişsiniz yani ne bileyim arkadaşın cümlesinimi anlamadınız ? "Ne olursa olsun" kısmınımı okumadınız? anlayamadım.

Benim de QPBilişim'den alışverişim olmuştu böyle bir şey gelmemişti başıma. Teşekkürler görüşünüzü dikkate alacağım. Kara listeye eklendi QPBilişim de.
Birkaç kötü durum sebebiyle firmayı direk kara listenize almanız doğru değil bence hiçbir firmanın işini kusursuz yapmasını beklemeyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı