MSI RTX 2070 Super 4125TL alınır mı?

• Konuyu başlatan CC76
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.143

CC76

Kilopat
Merhabalar, Hepsiburada'da %15 indirim ile MSI RTX 2070 Super Ventus 4.125TL'ye düşmüş. Diğer satıcı ve sitelere göre 1000TL daha uygun. Sizce bu fiyata alınır mı? Önümüzdeki günlerdeki indirimler ile bu fiyattan daha uyguna alabilir miyiz? Yoksa dolar artıyor, stoklar tükeniyor bu fiyatları ararız, bunu kaçır mıyım mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, Hepsiburada'da %15 indirim ile MSI RTX 2070 Super Ventus 4.125TL'ye düşmüş. Diğer satıcı ve sitelere göre 1000TL daha uygun. Sizce bu fiyata alınır mı? Önümüzdeki günlerdeki indirimler ile bu fiyattan daha uyguna alabilir miyiz? Yoksa dolar artıyor, stoklar tükeniyor bu fiyatları ararız, bunu kaçır mıyım mı? Önerilerinizi bekliyorum.

Eliniz çabuk tutun stoklar çok çabuk bitebilir güzel fiyat.

Bu karta 4K fiyat vermek biraz mantıksız gibi geldi ayrıca Ventus olmasıda cabası düşük profil komple plastik yüzey bu kart bu parayı hak etmiyor bence 5700XT'ye bakmanızı öneririm.

RTX serilerin de bulunan yeni NVEC teknolojisine ihtiyacım olduğu için AMD bakamıyorum maalesef. Kasam çok büyük değil ve hava akışının çok iyi olduğunu söyleyemem. Bu fiyattan daha da yukarı çıkamıyorum maalesef. Ventus olması çok fark yapar mı ısı konusunda?

RTX serilerin de bulunan yeni nvec teknolojisine ihtiyacım olduğu için AMD bakamıyorum maalesef. Kasam çok büyük değil ve hava akışının çok iyi olduğunu söyleyemem. Bu fiyattan daha da yukarı çıkamıyorum maalesef. Ventus olması çok fark yapar mı ısı konusunda?

Yanarsın vallaha 2060 ROG var 8 fan kasa var 65 derece oluyor yükte Ventus'u düşün bir de.

Şu an Gigabyte GTX 1060 var tek fanlı modeli, 70 derece oynuyorum bir sorun teşkil etmiyor. Çok daha fazla mı ısınır sizce?

Bende 1660 ti ventus var oyunlarda 70 dereceyi geçmedi şimdiye kadar. Ventus ısınan bir model değil. Yerinizde olsam alırdım 2070S kartını.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı