MSI RTX 3060 vs Zotac RTX 3060 Ti

akaymert

Centipat
Daha fazla  
PC topluyorum. Ekran kartı konusunda kararsız kaldım. MSI 3060 mı alsam Zotac 3060 Ti mı alsam emin olamadım. Aralarında 3000 TL gibi bir fark var. MSI markasına birazcık daha güveniyorum hem de daha ucuz. Zotac markasını ise pek bilmiyorum ayrıca kullanıcıların fan sesinin yüksek olduğuna ve fanın yetersiz olduğuna dair yazdıklarını gördüm. Ama arada bariz bir performans farkı da var neredeyse 10-20 FPS fark yaratıyor. Sizce 10-20 FPS için bu riskleri alsam mı?

Bende Zotac RTX 3060 Ti var. Kart gerçekten fan hızı yüksek çalışıyor. Soğutmasi gerçekten kötü ama öyle rahatsız edici ses yok. Kesinlikle 3060 Ti öneririm.

Hocam marka tabii ki önemli ama sırf marka olsun diye model düşürmeyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Zotac RTX 3060 Ti var. Kart gerçekten fan hızı yüksek çalışıyor. Soğutmasi gerçekten kötü ama öyle rahatsız edici ses yok. Kesinlikle 3060 Ti öneririm.
İşte ben de bundan bahsediyordum bu bilgisayarı uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum ondan dolayı soğutma ve fan kullanımını da önemsiyorum. Sanırsam MSI alacağım o 3000TL ile de çevre birimleri alırım.

İşte ben de bundan bahsediyordum bu bilgisayarı uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum ondan dolayı soğutma ve fan kullanımını da önemsiyorum. Sanırsam MSI alacağım o 3000TL ile de çevre birimleri alırım.

Hocam asıl uzun süre kullanacaksanız RTX 3060 Ti almanız lazım. Fani dert etmeyin garantisi bitse bile çok uyguna fanı yenilersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı