MSI RX 480 vs MSI GTX 1060

İlk olarak ben sana Nvidia yazılımları az demedim. İkincisi AMD'nin bu konudaki atağı büyük olacak tabii ki ama bir anda olacak sey değil. Üçüncüsü GTX 1060 Dx11'de iddialı peki ya RX 480 ? O da Dx12'de ve testleri iyi bir şekilde incelersen RX 480 Dx12'de GTX 1060'ı kavuruyor. Bir de 1250 TL fiyatlı bir Rx480 , 1900-2000 TL fiyatlı bir ekran kartı ile arasına 2 FPS koyuyorsa bu çok büyük bir şey ki bunu sende biliyorsun bunu herkes bilir...
Anlamadım 2 FPS nerde koymuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat rx480 Vulkan performans videosu max 130 FPS.

Gtx 1070 Doom Min 130 Max 200 Tecnopoat'ın inceleme videosuna bak nerde 2 FPS koymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koş git MSI GTX 1060 al kaçırma derim stoklarda kalmıyor her geçen gün fiyatı artıyor ve Rx480'e göre daha iyidir o.c ile 2000 mhz yaparsın tadına doyum olmaz.

Radeon yazılım sisteminin GeForce Experince'a yetişmesi için 1 tık daha iyi olması lazım. Yazılım açısında ve optimizasyon açısından Nvidia benim tercihim. İlerde tabiki AMD yazılımını geliştirecektir ama şuanlık yazılımından dolayı ve OC ile 2000mhz kadar desteklemesiyle tercihin GTX1060 olmalı.

100 TL fazla verip kaliteyi ve daha iyi olanı seçmek daha mantıklıdır o yüzden tavsiyem GTX 1060.
1060 daha performanslı olduğu için daha iyi diyebilirsin ama daha kaliteli demek biraz komik. Kaliteyi belirleyen kullanılan bileşenlerin dayanıklı, uzun ömürlü, sorunsuz vs. gibi etkenlerdir. Aradaki fiyat farkının (özel soğutmalarda) fiyatlar oturunca daha fazla olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı