AhmetAsdemir
Hectopat
- Makaleler
- 3
Adam parası varsa çöpe mi atsın dostum?Çok yararlı bir yorum bence de bu mantıkla ilerlenmeli![]()
Adam parası varsa çöpe mi atsın dostum?Çok yararlı bir yorum bence de bu mantıkla ilerlenmeli![]()
Abi gece gece güldürdün yahu beni.Paran varsa 1060
Paran yoksa RX 480
Anlamadım 2 FPS nerde koymuş.İlk olarak ben sana Nvidia yazılımları az demedim. İkincisi AMD'nin bu konudaki atağı büyük olacak tabii ki ama bir anda olacak sey değil. Üçüncüsü GTX 1060 Dx11'de iddialı peki ya RX 480 ? O da Dx12'de ve testleri iyi bir şekilde incelersen RX 480 Dx12'de GTX 1060'ı kavuruyor. Bir de 1250 TL fiyatlı bir Rx480 , 1900-2000 TL fiyatlı bir ekran kartı ile arasına 2 FPS koyuyorsa bu çok büyük bir şey ki bunu sende biliyorsun bunu herkes bilir...
Adam parası varsa çöpe mi atsın dostum?
100 TL fazla verip kaliteyi ve daha iyi olanı seçmek daha mantıklıdır o yüzden tavsiyem GTX 1060.Yalansa yalan diyin? Birde sitem ediyorlar? RX 480 f/p ürünü değil mi? Hayır öyle değilse söyleyin de bilelim.
Evet çok iyi bir F/p ürünüdür.Yalansa yalan diyin? Birde sitem ediyorlar? RX 480 f/p ürünü değil mi? Hayır öyle değilse söyleyin de bilelim.
1060 daha performanslı olduğu için daha iyi diyebilirsin ama daha kaliteli demek biraz komik. Kaliteyi belirleyen kullanılan bileşenlerin dayanıklı, uzun ömürlü, sorunsuz vs. gibi etkenlerdir. Aradaki fiyat farkının (özel soğutmalarda) fiyatlar oturunca daha fazla olacağını düşünüyorum.100 TL fazla verip kaliteyi ve daha iyi olanı seçmek daha mantıklıdır o yüzden tavsiyem GTX 1060.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.