MSI RX 570 Default vs O.C. Oyun Testleri

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 175
  • Görüntüleme 15.329
Merhabalar.

Karta şöyle basit bir O.C yaparak bir kaç oyunda karşılaştırma yapayım dedim. Umarım beğenirsiniz. :)

Testleri Full HD'de gerçekleştirdim ve aşağıda ne kadar O.C yaptığımı görebilirsiniz. Soldaki varsayılan frekansı, sağdaki ise O.C frekansı.

vs1.jpg

Far Cry Primal (Ultra Preset, HD Texture Pack: On)

Varsayılan (Core Clock: 1281, Memory Clock: 1750):
1.jpg

O.C (Core Clock: 1320, Memory Clock: 2000):
11.jpg

Shadow of Mordor (Ultra Preset)

3.jpg

33.jpg

Rise Of The Tomb Raider (Very High Preset, High Texture, FXAA, DX12)

2.jpg

22.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@ozgurcan112 Lacivert ekran verdi, olmadı. :D :D Demek ki BIOS çok önemli bir şeymiş. Bence sen de dene.
Waay, demek ramlerin 2000'e çıkamadı, bunun bios ile alakalı olacağını düşünmezdim bak.
Demek ki Bios atmaya gerçekten deyiyor.. N'apsam, riske girsem mi sence? Bios atıp eski biosa dönme işlemleri kolay mı?

Waay, demek ramlerin 2000'e çıkamadı, bunun bios ile alakalı olacağını düşünmezdim bak.
Demek ki Bios atmaya gerçekten deyiyor.. N'apsam, riske girsem mi sence? Bios atıp eski biosa dönme işlemleri kolay mı?
Ben 2 defa attım bir sıkıntı yaşamadım. :) Ama bence değmez ya boş ver, bir kere de kazanma. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı