MSI RX 5700 XT Gaming X vs Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Ben Sapphire'in modelini aldım, MSI alan da benim yaptığım inceleme gibi yapsa sonuçları karşılaştırarak daha iyi fikir sahibi.

Hayırlı olsun çok istediğim bir karttı ama stoğu erittiler :)) alamadım 5700xt tercih ettim ama pişman olmadım.
Sorma bende görür görmez attım sepete, 1 ayda geldi ama olsun 😂, 5700xt kesinlikle pişman etmez, kart safi kas gücü olarak üretildi resmen, sürücü sıkıntısı var deniyor bilmiyorum ne kadar doğru ama varsa da bugün yarın düzelir kesinlikle.
Hayırlı olsun kaça aldın?
Teşekkürler, 4060TL dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma bende görür görmez attım sepete, 1 ayda geldi ama olsun 😂, 5700xt kesinlikle pişman etmez, kart safi kas gücü olarak üretildi resmen, sürücü sıkıntısı var deniyor bilmiyorum ne kadar doğru ama varsa da bugün yarın düzelir kesinlikle.
Yaşadım sürücü sorunu ama çözdüm 😂 kartın maşallahı var canavar 2030 MHz vurduğunu gördüm BF5'de, yüksek FPS alıyorum, ama 2070S de aklım kalmadı değil, araştırmalarım sonucu 2070S ve yer yer 2080 civarında performans veriyor XT ama kullanan birisi test yapması gerek sağlıklı karşılaştırma için.

Sapphire yapılan testlerde daha sıcak çalışıyor internetteki bütün testlerde 5-7 derece fazla onlara bakıp karar verdim MSI almaya.
Sapphire soğutma olarak MSI'dan iyi Nitro modeliyle, yapılan testler 2 fanlı modelleri, 40 derece çalışıyor boşta, %99 kullanımda 65 dereceyi geçmedi.

Yaşadım sürücü sorunu ama çözdüm 😂 kartın maşallahı var canavar 2030 MHz vurduğunu gördüm BF5'de, yüksek FPS alıyorum, ama 2070S de aklım kalmadı değil, araştırmalarım sonucu 2070S ve yer yer 2080 civarında performans veriyor XT ama kullanan birisi test yapması gerek sağlıklı karşılaştırma için.
Bu kartlar cidden birbirine çok yakın, indirim denk gelmemiş olsaydı RX'i kesinlikle almıştım.

Aynı kasa ve aynı sistem aynı hava döngüsü fan sayısı ile kartları değiştirerek yapılan şey testtir. Gerisi anlamsız. Memnun olduktan sonra sorun yok.

Bu kartlar cidden birbirine çok yakın, indirim denk gelmemiş olsaydı RX'i kesinlikle almıştım.
Sıcaklık değerleri daha düşük NVIDIA'nın, ama aradaki farkı indirim bittikten sonra vermeyi gönlüm istemedi, 3.400 TL'ye geldi XT.
Aynı kasa ve aynı sistem aynı hava döngüsü fan sayısı ile kartları değiştirerek yapılan şey testtir. Gerisi anlamsız. Memnun olduktan sonra sorun yok.
Tamam bende onu diyorum 2 fanlı modeliyle yapılan testin sonucu O, Sapphire Nitro+ modelini öneriyoruz 3 fanlı, MSI'dan daha serin sonuçlar veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı