MSI RX 5700XT Core clock değeri normal mi?

emre3837

Decapat
Daha fazla  
Yeni aldım hiçbir ayari değiştirmedim 2074 MHz yüksek degil mi degistirmeli miyim?

Dosya Ekleri

• 17459343656561607102978730564598.jpg
    17459343656561607102978730564598.jpg
    222,4 KB · Görüntüleme: 27

Bu konuları göz gezdirmeni tavsiye ederim.

Bu konuları göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Hocam pek anlamıyorum bu konulardan varsayılan değerin 2074 olması normal değil gibi geliyor

Gpu-z üzerinden bunun gibi ekran görüntüsü paylaşın kontrol edeyim.

195W VBIOS kullanıyorsun ve BIOS orijinal 2074 MHz değil fabrika çıkışı 1925 Mz boostclock hızına sahip elinle değiştirmiş olabilir misin?

Afterburner tamamen kaldır ve sadece AMD kendi adrenalin Edition yazılımını kullan. Termal macun değişimi de yapabilirsin ekran kartın hava almıyor olabilir. RX 5700XT çok ısınan bir model Zero RPM fan kullanmanı tavsiye etmem. Fan stop özelliği bu seride gereksiz eklenmiş bir özellik sessizliğe çok önem vermiyorsan kapatmanı öneririm.

Performans ---> Ayarlanıyor ---> Fan ayarı özelliğini aç ve sıcaklığa göre elle manuel fan hızı değeri ver. YouTube'da videoları mevcut.

Sıcaklıktan kapandığına eminsen böyle yap ama bu seri kartlar başa sorunlardan dolayı da kapanabiliyor buna test programlarıyla emin olduktan sonra harekete geç.

195W VBIOS kullanıyorsun ve BIOS orijinal 2074 MHz değil fabrika çıkışı 1925 Mz boostclock hızına sahip elinle değiştirmiş olabilir misin?

Afterburner tamamen kaldır ve sadece AMD kendi adrenalin Edition yazılımını kullan. Termal macun değişimi de yapabilirsin ekran kartın hava almıyor olabilir. RX 5700XT çok ısınan bir model Zero RPM fan kullanmanı tavsiye etmem. Fan stop özelliği bu seride gereksiz eklenmiş bir özellik sessizliğe çok önem vermiyorsan kapatmanı öneririm.

Performans ---> Ayarlanıyor ---> Fan ayarı özelliğini aç ve sıcaklığa göre elle manuel fan hızı değeri ver. YouTube'da videoları mevcut.

Sıcaklıktan kapandığına eminsen böyle yap ama bu seri kartlar başa sorunlardan dolayı da kapanabiliyor buna test programlarıyla emin olduktan sonra harekete geç.
Ayarlari değiştirmedim ama bios güncellemesi yapmıştım termal macun yeni değişti sese çok takılmıyorum ve oc de yapmak istemiyorum normal sıcaklıkta çalışsın afterburner sıcaklık ve FPS takip için indirmistim normalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı