MSI RX 5700XT Evoke OC vs RTX 2070 Armor

yanlis biliyorsam duzeltirler ancak armor serisi msi icin giris seviyesi diye hatirliyorum, yani bi gaming trio performansini vermez o 2070.

benim tercihim 5700xt evoke olurdu, tabi msi 5700xt gaming x alabiliyorlarsa asil onerim o olur, simdiye kadar ki en iyi 5700xt olma yarisinda zirveyi zorluyor. eger olmaz ise evoke daha iyi bir tercih, mech modelinde fan stop yok, yani dusuk sicakliklarda fanlar donmeyi durdurmuyor, birde saat hizlarinda evoke yaklasik 50mhz daha hizli (fabrika cikisi), bu da 1 hadi olsun 3 fps fark ettirir. bence onemli degil ama verdigin paraya en iyisini istiyorsun sanirim. ben msi referans model 5700xt kullaniyorum, verdigim paraya karsilik aldigim urunden asiri memnunum, isinma sorunu yoktu ama 75-80 derecelere cok rahat cikiyordu, bende auto undervolt yaptim aleti, fps artisi bile yasadi. 1080p zaten akiyor, 2k ultrada misal shadow of war;da 75-80 fpsleri aliyorum. 4k da ise 40-50 fps arasi (islemci 4460, onunda bir darbogazi var diye dusunyorum) dolayisiyla 5700xt biraz ayar kisinca 4k bile oynatir ki daha surucu guncellemesi aliyor, ilerisi icin guzel bir yatirim bence.

2070'e gelince, ray tracing icin kart almak cok sacma bence. 4k krali 2080ti bile rtx acinca 1080pye inmeyi zorunlu kiliyor. hadi biraz ayarlarla oynadin 2k olsun. nvidia 2000 serisini iyi pazarlayip ederinden fazlaya satti. 5700'ler piyasaya cikinca da hemen super modellerini cikardilar. neyse, demem o ki rtx icin kart alinmaz. ha paran coktur 2080ti alirsin 2k zorlarsin ama onun disinda 2070 falan rtx ve dlss ozellikleri bence para tuzagi, bir sonraki nesilde muhtemelen ray tracing cekirdekleri iyice oturmus olur, o zaman dusunulebilir. su an parani bosa verirsin.

kisacasi, evoke al derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı