MSI RX 580 Armor Isınma Sorunu

O kadarda abartılacak bir durum yok hava akışını düzgün ve stabil yapabilirse sorun olmaz. Ayrıca ekran kartı soğutmasına göre orta düzeyde bu yüzden o sıcaklık pekte sorun yaratmaz en fazla fan devrini yukarı çeker.

Soğutma, bu kadar yüksek TDP'li bir kart için yeterli değil. Fanları yükseltirse bu sefer gürültü sorunu olacak bence mümkünse kartı iade etsin.

Soğutma, bu kadar yüksek TDP'li bir kart için yeterli değil. Fanları yükseltirse bu sefer gürültü sorunu olacak bence mümkünse kartı iade etsin.
Eğer edebiliyorsa edebilir, eğer bütçesi yetiyorsa Sapphire RX 580'lere bakabilir.

Hatırlarsan konuna Armor modelinin ısındığını söylemiştim şimdi çözüm arıyorsun çok şaşırmadım bu duruma. Armor'un soğutması gerçekten başarısız. İade edin.

Evet hatırlıyorum itopya üzerinden aldım bunu iade etmem mümkün olur mu acaba ?

O kadarda abartılacak bir durum yok hava akışını düzgün ve stabil yapabilirse sorun olmaz. Ayrıca ekran kartı soğutmasına göre orta düzeyde bu yüzden o sıcaklık pekte sorun yaratmaz en fazla fan devrini yukarı çeker..

Bunu nasıl sağlaya bilirim ?

İtopya üzerinden aldım şansımı denemem gerek bakalım..

Evet hatırlıyorum itopya üzerinden aldım bunu iade etmem mümkün olur mu acaba ?

Bunu nasıl sağlaya bilirim ?

İtopya üzerinden aldım şansımı denemem gerek bakalım..
Alalı kaç gün oldu? eğer 13 günden fazla olmadıysa ticket atın eğer geçtiyse geçmiş olsun. fan alın 2 tane eğer devam ederse mecburen daha kaliteli bir kasa almalısınız.

çözüm önerilerileri hep '' almasaydın, 3 kuruş para verip iyisini alaydın, al at bunu '' falan tarzından. bu arkadaşlara iyi niyetlerimi iletiyorum. lütfen boş laf yapacaksanız yorum atmayın milleti ayar etmeyin!! bence bu tipler hiç bişeyden anlamayn boşluktan forumlara dadanmış tipler...aynı kartı bende aldım iyikide aldım..

Arkadaşım çözüm buldunmu ısınma sorununa, benmde rx580'im var aynı dertten muzdaribim. Yan kapağı açınca maks. 75 derecede çalışıyor kart. aynı senn tahmin ettiğin gibi camdan dolayı diyorum bende. tam karta denk gelecek kısma cama delik açmayı düşünüyorum. belki o kısma fanda takarım dışarı hava atması için. sen bir çözüm bulduysan yorumunu beklerim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı