MSI RX 580 Armor OC 8G BIOS güncelleme

Kazuma

Centipat
Herkese iyi günler. Ben kartımın BIOS sürümünün güncel olmadığını düşünüyorum çünkü internetten gözlemlediğime göre bu model kartın default frekans hızı 1366 fakat bende 1340 ve YouTube'daki videolardan daha az performans alıyorum. BIOS sürümümü nasıl öğrenirim ve nasıl güncellerim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Default ayar 1340 gözüküyor ama internette 1366 diye geçiyor
2020 driverini yükle. (2020 adrenalin)
Şu anda adrenalin 2020 kurulu zaten.
Yardımcı olabilecek yok mu ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
Programı çalıştırın. Load image kısmından indirdiğiniz BİOS dosyasını seçin ve program diyin.
Sorumluluk size aittir. Bazı kişiler BİOS güncellemesinden sonra görüntü alamıyorlar. Ben miningde kullanılmış RX 570 ekran kartının BİOS'unu böyle düzeltmiştim.

Programı çalıştırın. Load image kısmından indirdiğiniz BİOS dosyasını seçin ve program diyin.
Sorumluluk size aittir. Bazı kişiler BİOS güncellemesinden sonra görüntü alamıyorlar. Ben miningde kullanılmış RX 570 ekran kartının BİOS'unu böyle düzeltmiştim.
Yaptım çok teşekkür ederim konu kapanabilir

Ben daha önce minig yaptım bios modlamıştım sonra geri yükledim wattman hatası ile karşılaştım kartım msı rx580 armor 8 GB 1340mhz (oc ve 1366mhz değil )
Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Ben daha önce minig yaptım bios modlamıştım sonra geri yükledim wattman hatası ile karşılaştım kartım msı rx580 armor 8 GB 1340mhz (oc ve 1366mhz değil )
Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Kartınızın stock BİOS dosyasını sakladıysanız onu flashlayın. Elinizde stock bios yoksa GPU-Z ekran görüntüsünü paylaşın bellek cinsine göre stock dosyayı bulalım onu flashlayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı