MSI Rx470 4GB ve i3 7100 Sistem

En iyisi MSI Afterburner'i bilgisayarınızdan silin oyununuzu oynayın. Bırakın darboğazı insan kafayı yiyecek. Takılmadan oynuyorsan sıkıntı yok, keyfini çıkar. :D Bende manyağa bağladım zaten. :D
Takılma oluyor işte sıkıntı o zaten :D En aza indirmeye çalıştım yine de oluyor.

Hayırlı olsun. Toplam fiyat ne kadar acaba?
Ekran kartı:1047
İşlemci:575
Anakart:450
RAM:237
Kasa:280
Güç kaynağı:270
HDD:Eski PC'deki
Toplam:2859

UPDATE 2- Sisteme 339TL'ye Crucial Mx300 275GB SSD eklenmiştir. SSD'nin testlerini en yakın zamanda paylaşacağım, şimdi GuildWars 2 iniyor. Durdurmak da istemiyorum açıkcası. :D

Keşke biraz daha verip RX 470 alsaymışım, RX 460 4GB yerine. Hayırlı Olsun, bu arada anakartınız 2133mhz mi?

Keşke biraz daha verip RX 470 alsaymışım, RX 460 4GB yerine. Hayırlı Olsun, bu arada anakartınız 2133mhz mi?
460'ın 4GB modelini almak mantıksız olmuş biraz hocam, evet. :) Anakartım 2133Mhz evet ama X.M.P ile RAM'i 2400'de çalıştırıyorum.

Sistem çok hatalı oldu zaten hocam. 2800Mhz Ram koymuşum gibisinden her şey aceleye geldi ancak bilmiyorum en azından mutluyum istediğim oyunları seneler sonra oynadığıma. Sonradan satıp RX 480 geçmeyi planlıyorum. Sistemin tek iyi yönü i5 6500 işlemcisi olmasıdır kanımca. Bu arada Steam adresinizi bir şekilde bırakabilirseniz güç kaynağım geldiğinde beraber bir iki oyun oynayabiliriz isterseniz :).

Sistem çok hatalı oldu zaten hocam. 2800Mhz Ram koymuşum gibisinden her şey aceleye geldi ancak bilmiyorum en azından mutluyum istediğim oyunları seneler sonra oynadığıma. Sonradan satıp RX 480 geçmeyi planlıyorum. Sistemin tek iyi yönü i5 6500 işlemcisi olmasıdır kanımca. Bu arada Steam adresinizi bir şekilde bırakabilirseniz güç kaynağım geldiğinde beraber bir iki oyun oynayabiliriz isterseniz :).
Bu aralar pek Steam'de değiim ama tabii ki oynarız oyun. Granitus şu an adım. Forum resmim ile aynı resmim.

Merhaba dostum, sistemin hayırlı olsun :)
Bende arkadaşıma MSI RX470 4G + i5 6400'lü bir sistem toplamıştım, GTA5'de 90-100FPS'lere kadar görüyor fakat işlemci kullanımı da %90'lara kadar çıkıyordu, Watch Dogs 2 oynamaya kalksa kesinlikle darboğaz yapacak gibiydi.. Bu oyunlar işlemciyi hayli kullanıyorlar :)

şimdi GuildWars 2 iniyor
Dostum birde merak ettiğim birşey var, GuildWars2'yi nasıl buldun? Bende başlamayı düşünüyorum da MMORPG'ler çok uzun soluklu oyunlar hak verirsinki, doğru düzgün birşeye başlayayım diyorum, nasıl izlenimlerin? :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı