MSI servispoint nasıl

Lourain

Centipat
Arkadaşlar ürünümü servispointe gönderdim, ekran kartımı sizce durum ne olur? Coil Whine ve artifacts sorunu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@kyoraku benim kartım da Coil Whine ve artifacts sorunu var. Biliyor musun bunları ? flaş içinde video da yolladım. Artifactsı çektim koydum flaşa. Değişim yaparlar mı para iadesi falan ?

Gönderdikten sonra sormanın pek bir anlamı yok. İnsaflarına kalıyorsun. Öyle bir sorun yok deyip bile gönderebilirler. Belki de işlerini düzgün yapacakları tutar. Dizüstü bilgisayarımın kamerası bozulmuştu. Donanımsal bir şeydi. Farklı marka/model ama aynı özelliklere sahip bir kamera ile değiştirdiler.

@Vavien. 2021'e kadar garantisi var. 2021'e kadar kartı yollarım. İster 10 defa ister 20 defa problemi çözünceye kadar yollarım. Olmadı mahkemeye.
Sanırım ürünü aldığınızdan itibaren 6 ay geçmedi. Bu durumda direkt para iadesi talep edebiliyor olmanız gerek.

@Vavien. Ben para iadesi istemiyorum. 1 sene geçti üzerinden fakat değişim yapsalar. 6 ay öyle bişey var mı yok mu bilmiyorum ben.
@Vavien. PC den anlıyor musun ? Pubg da oyuna girince crash hatası veriyor sürekli. Oyunu kaldırmıyor en düşük ayarda bile ultraya çekince anında yiyor. Coil Whine sorunu da var. Değişim yapsınlar o zaman.
@Pirateinthesky Biraz daha açıklar mısın rica etsem ? Ben dün öğlen verdim servise vatana daha gitmedi İstanbul'a. Bana ne önerirsin ? Coil Whine sorunu var ve artifacts.

Değişim yapıp yapmamak onlara kalmış senin yapacağın tek şey orayı arayıp konuşup önce ondan sonra gönder istersen arayabiliyorsun onları. Notla gönderirsin değişim istiyorum vs ama tabi değişip değişmeyeceklerini bilemem :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı