MSI servispoint nasıl

Bendede Anakart sorunu var. 2nci el bir anakart aldım MSI B250M BAZOOKA . 2 ram slotu çalısmıyor diye yolladım. içinede güzel not filan yazdım . Teknik serviste çalışan arkadaslara şimdiden sorun çözümleri için teşekkür eder sağlıklı günler dilerim filan yazdım. belki işe yarar diye :D (Garanti 4 ay kalmıs)

Açık konuşalım, kart overclock gördüyse, kullanıcı hatası sebebiyle problem oluştuysa desteklerini esirgeyebilirler. Sanırım, normal bir kullanım sonucu oluştu. Garanti devam ediyor, coil ve art. problemi var. Değişim ya da iade almaları gerekiyor. Her şey ters gitti diyelim, e devlet üzerinden tüketici hakkınızı arayabiliyorsunuz artık. Kaçarı yok. İçinizi ferah tutun. Öyle kafalarına göre bir şey yok deyip gönderme devri kapandı.

@luci666 yok yapmadım. Yapardım sadece windowstan nihai performansa aldım. Bunun da bi farkı yok zaten ekran kartını oc yapmadım çünkü sıvı sogutucum yok.
@luci666 hakem heyetine giderim. Gerekli işlemleri başlatırım. Olması gerekenler olmadığı zaman. 2021 temmuzuna kadar garanti var.
@luci666 ekran kartı yüksek performans veya nihai performansla bozulacak kadar adi mi ?
@luci666 kasada 6 fan var sogutma.
@luci666 güç modlarından dolayı bozulmasının alakası var mı ?

Dosya Ekleri

• IMG-20191204-WA0012.jpeg
    IMG-20191204-WA0012.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
@Lourain o tarz işlemler sonucu ekran kartınıza zarar veremezsiniz, aslında voltaj vermeden zarar vermeniz çok mümkün değil. Yani standart bir tüketici olarak %100 haklısınız. Sadece coil sorunu yüzünden bile değişim yapıyorlar. Sizin probleminiz daha ciddi. Gerekeni yaparlar.

Açık konuşalım, kart overclock gördüyse, kullanıcı hatası sebebiyle problem oluştuysa desteklerini esirgeyebilirler. Sanırım, normal bir kullanım sonucu oluştu. Garanti devam ediyor, coil ve art. problemi var. Değişim ya da iade almaları gerekiyor. Her şey ters gitti diyelim, e devlet üzerinden tüketici hakkınızı arayabiliyorsunuz artık. Kaçarı yok. İçinizi ferah tutun. Öyle kafalarına göre bir şey yok deyip gönderme devri kapandı.
Bendede anakart sorunu var. gönderdım garantıye bakalım ne olacak. Şunu merak edıyorum. Kartı ıkıncı el aldım. Fatura vs var. benım ustume değil fatura. Hak talep etmeye kalksak napacaz.

Anakart problemim vardı. Gönderdim garantiden çıkmış bu dedi. Ok dedim tamir edin parasını vereyim dedim. Garanti dışı olanı tamir etmiyoruz yeni anakart takabiliriz dediler. Fiyat 5500 TL dediler. Ben bunu mahallenin bakkalında mı yaptırayım? O günden sonra MSI almamaya yemin ettim. 8.000 TL'lik laptop çöp oldu.

Anakart problemim vardı. Gönderdim garantiden çıkmış bu dedi. Ok dedim tamir edin parasını vereyim dedim. Garanti dışı olanı tamir etmiyoruz yeni anakart takabiliriz dediler. Fiyat 5500 TL dediler. Ben bunu mahallenin bakkalında mı yaptırayım? O günden sonra MSI almamaya yemin ettim. 8.000 TL'lik laptop çöp oldu.
Garanti süresi mi bitti? Garantı den cıkmasına sebeb olan düşünce nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı