Elektronik MSI Stealth 14 AI OLED Studio 4060 54.000TL

745396

Decipat
Kimler tercih etmeli: İçerik üretimi ön planda olan arkadaşlar. Kompakt, güçlü ve kaliteli bir ürün isteyenler.
Avantajı: Magnezyum + alüminyum mükemmel bir kasa. Bu fiyata Vapor chamber soğutma sistemi. Fantastik OLED tecrübesi. MSI true color. SteelSeries. Bu kasada 90W GPU. Yükseltmeye açık RAM yuvası (çoğu 14' modelde yok) değiştirilebilir tek M.2 SSD.
Bence muhteşem fiyat. 32 GB RAM modeli Türkiye de ortalama 75- 80k+. Yaşadığım ülke de bile 16 GB güncel kurla 70k.
Satıcı hakkında net fikrim yok.

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemci+ekran kartı kombinasyonu oyun için kaç sene idare eder? Bilgisayarı çok beğendim ve bu sorunun cevabını merak ediyorum. Genelde God of war, Cyberpunk 2077, Spiderman gibi oyunları oynuyorum.

Bu işlemci+ekran kartı kombinasyonu oyun için kaç sene idare eder? Bilgisayarı çok beğendim ve bu sorunun cevabını merak ediyorum. Genelde God of War, Cyberpunk 2077, Spider-Man gibi oyunları oynuyorum.

Bu ilk elden oyun bilgisayarı değil. Tercih etmeniz çok doğru olmaz. Yine de çokça incelemesi ve oyun testi var (YouTube)
Konunun yeri değil ama paylaşayım. Oyun için Aorus 16X alabilirsiniz. Fiyatı artmış. Çoğu zaman 51-55k arası satıldı. (stok yeni gelmiş sanırım.)

Bu ilk elden oyun bilgisayarı değil. Tercih etmeniz çok doğru olmaz. Yine de çokça incelemesi ve oyun testi var (YouTube)
Konunun yeri değil ama paylaşayım. Oyun için Aorus 16X alabilirsiniz. Fiyatı artmış. Çoğu zaman 51-55k arası satıldı. (stok yeni gelmiş sanırım.)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Evet gerçekten bu attığınız da çok güzel duruyor ama MSI'ın OLED ekranıda bir yandan cezbediyor:) Ek olarak kompakt tasarımı çok hoş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı