MSİ Uygulamaları RAM Kullanımı %99

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
O kadar anakarta para ver özellikleri kullanama yazık vallahi.
Anakartım Z170A Gaming M5 ne msi nahimic düzgün çalışıyor ne de uygulamaları düzgün ve stabil ASUS alın.
Ekran Alıntısı545.JPG

Bu sorunun Windows 10 da olduğunu okudum. Ben de Windows 10 kullanıyorum, msi uygulamalarını da kullanıyorum hemen markayı kötüleme :D Sanki asus hiç problem yaşatmıyormuş gibi konuşuyorsun :D Windows 10'un klasik sorunlarından bir tanesi bu.. Hem anakartla ne alakası var uygulamada sorun varsa anakarttan mı oluyor bu sorun :D güldürme beni kardeşim.

Windows 8.1 kullanıyorum sistem 12 saatir açık ve ram kullanımı şu şekilde. Bir daha toplama bilgisayar mı asla..!
ram.JPG
ram2.JPG
ram 3.JPG

@Recep Baltaş MSI iletişime geçecek demiştiniz ?

MSİ ait tüm uygulamalar devre dışı, driverlar msi'ın sitesinden en son sürüm olarak kurulu bios son sürüm windows 8.1 dreamspark orijinal.
msi 1.JPG

ya hocam toplama bilgisayar daha iyidir niye böyle düşünüyosunuz ? yani gidipte hazır kasaya 3-4 bin tl verip 8 gb ram on numara işlemci koyuyorlar aa bi bakmışsın ekran kartı hiç de iyi değil. Hazır kasa alırsanız daha da zarara uğrarsınız. Siz msi da hangi programı kullanacaksınız ki bir söyleyin ona göre yardımcı olmaya çalışayım ? Kullanabilecek programda yok zaten gaming app mi kullanacaksınız onun yerine msi afterburner kullanın daha iyi. OC mi yapcaksınız biosdan oc genieyi açın o yapsın. Hani söyleyin ki ona göre içinizi rahatlatalım.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Acaba virüs mü var? Sonuçta virüslerin de bellekleri doldurmak gibi yaptıkları bir şey var.

W10 dan kaynaklı bir sorunu msı üstüne yıkmaya çalışıyorsunuz. W10 çok yeni bir platform ve sürekli güncelleme alan sürekli yenileme alan bir yer.
Windows 8.1 kullandığını belirtmiş arkadaş...

@PcKologX Bende MSI X99A Gaming 7 almayı düşünüyordum yol yakınken Deluxe mü alsam acaba...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı