MSI veya Monster oyuncu notebook tavsiyesi

DonFloriano

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar artık yeni çıkan oyunlar ve bilgisayarım eskimesi üzerine yeni bir bilgisayar alma gereksiniminde bulunuyorum. Bunun hakkında sizlerden yardım da almak istiyorum. Msi laptop olarak 17'' (inç) düşünüyorum. Ve ekran kartı olarak en az GTX 970'm düşünüyorum. RAM olarak 16 GB tercihim fakat 8 GB'da olabilir . Bilgisayarı uzun bir süre kullancağım ondan dolayı beni uzun bir süre götüren laptop olmak zorunda biraz. :D Ben tam olarak nerelerden alacağımı bilmiyorum alacağım yerler hakkında bilgilendirirseniz de çok sevinirim. Sizin bildiğiniz güzel Msi modelleri var mıdır ? Uygun fiyata. Ve bir diğer konumuz Monster laptop ; Monster da ilk olarak ekran kartının gtx 970m veya 980m olmasını istiyorum. Ram 8 ve 16 gb . Monste Msi'ya ya göre biraz daha uygun fiyatlı olduğu için daha üst mi segment olabilir. Mağazalar için yaşadığım şehir İzmir. Ve bütçem 4.000 ile 5.500 TL arası. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim en uygun olarak burayı gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
@TrosaK 5800 TL'ye GTX 960M'li notebook alınmaz bence. Aynı fiyata çok daha iyi olan MONSTER® TULPAR T7 V4.1 17.3" bu alınmalı bence. GTX 980M GTX 960M'e fark atıyor.
Monster çok önermiyorum ancak sizde haklısınız.

Ben MSI tercih ederim.

Es serisi işlemciler normal serilerden daha pahalı diye hatırlıyorum ama kaynak yok tabi kulaktan doğma.....

Kar payının bir sony yada toshiba'dan düşük olduğu söylenebilir ama asus lenovodan yuksektır. Cunku sattıgı laptop sayısı bellı, müşteri kitlesi belli. O çorba kolay kaynamaz öyle. :D

p150hm serisinde benim küçük bir hesaplamamla pc başı kar payı 250 doları aşıyor dolara yaklaşıyor

800 liraya sattıkları gtx560m ekran kartını ebay'dan 200 dolara sıfır almak mümkün. toptan kim bilir kaça alınıyor :D Para peşin kırmızı meşin hesabı çalıştıklarından ve kolay kolay zarar etmeyeceklerinden dplayı fiyatları düşük tutuyorlar.

Ama selefi olan bir MSI'a göre malzeme kalitesi çok daha kötüdür. Paran varsa MSI al.

Alıntıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı