MSI vs MacBook Air

Bütçe
10000
air gerçekten hafiflik sesizlik vs. konusunda çok iyi ancak ben starbucks'a gidip hava atayım kahvemi içeyim takılayım tarzında birisi değilim. premier pro ve after effects gibi uygulamaları kullanıyorum ki render ve süresi çok önemli. evet çok oyun oynamasam da boş vakitlerde stres atmayı severim. ancak bunları macbook air ile yapamadığımı izlediğim videolardan da gördüm.
evet macbook daha havalı, şık tasarımlı vs. vs. ama önemli olan sonuçta işlevi ve sana vereceği. MSI 'da inceledim ancak thin modellerin bana verimi olmayacağına da karar verdim. şimdi bambaşka yönlere gittim ama bütçemi de çok aşamıyorum ortada kaldım diyebilirim :D

yazılımcı, sosyal medya ve seo uzmanıyım aslında 28 yaşındayım üni bitireli çok oldu :D mobil ve web uygulama yazıyorum, video montajlama, grafik tasarım, unity ile oyun yapımı ve daha birçok işleri şuanki i7 olan HP Pavilion ile yaptım ancak yavaşlık ve süre konusunda artık beni götürmüyor. aksine bu bilgisayarımla GTA5 bile kasmadan oynamıştım. ancak fanın ömrü bitti, traktöre döndü, PC her açıldığında 90B hatası alıyorum, orjina fan bulamadığım gibi SSD değiştirmem gerekiyor, ekran kartının yetmemesini saymıyorum bile.
çevremde de birileri macbook air işinin görür, bir başkası MSI al grafik kart konusunda sıkıntı çekmezsin çünkü render için ram ve ekran kartı çok önemli dediler, test videoları ve yorumlara da bakıyorum biri programları desteklemiyor, biri ısınma problemi var, benim de kafam karıştı doğrusu
Haklısınız hocam, size hangisi uyuyorsa elbette ki onu seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı